SCANDAL URIAS acasa la Narcisa! Guta a dus-o AZI pe Beyonce acasa la eterna lui iubita, cand aceasta se afla la politie. Cand a aflat, femeia a luat foc!

Un scandal de proportii a izbucnit chiar in aceste momente acasa la Narcisa Guta.

Distribuie pe:

Autor: Mihai Dragan

fara descriereCand s-a intors acasa de la Sectia 12 de politie unde se dusese pentru a da cu subsemnatul conform conditiilor eliberarii sub control judiciar, Narcisa a avut parte de un soc de proportii. In urma cu numai cateva zeci de minunte, in casa ei intrasera Nicolae Guta si - STUPOARE! - Beyonce de Romania, marea ei rivala.

Este evident ca cei doi ai pandit momentul cand Narcisa nu avea cum sa fie in casa pentru a patrunde in imobil. Conform vecinilor, cei doi nu au zabovit prea mult in cladire. "Au luat ceva si au iesit repede", a explicat un vecin reporterilor WOWbiz.ro.

fara descriereDe la Politie, Narcisa s-a dus glont la Liceul Dinu Lipatti, acolo unde invata fiul ei, pentru a-l lua de la scoala. Cand il astepta pe Alberto, a primit un telefon de acasa si a afla o veste care a socat-o definitiv:  marea ei dusmanca i-a intrat in casa, in lipsa. Narcisa innebunit complet cand a aflat o asemenea grozavie. Ea este innebunita, pentru ca nu are voie sa se intalneasca in niciun fel cu Madalina (alias Beyonce de Romania) in aceasta perioada. In momentul in care a fost eliberata din arestul politiei, i s-a pus in vedere sa nu care cumva sa mai ia legatura cu cea pe care a atacat-o si, conform anchetatorilor, ar fi si talharit-o.fara descriereAcesta e momentul in care Narcisa a aflat ca Guta si Beyonce au intrat in casa ei, in lipsa

Dupa ce s-a pus in tema cu ce s-a intamplat in casa ei cat a lipsit, Narcisa, neagra de suparare, s-a urcat in masina si a "zbughit-o" spre Piata Alba Iulia. A oprit chiar in rond, s-a dat jos alaturi de fiul ei, Alberto si s-a indreptat spre o scara de bloc. Avea cartela necesara, a intrat in scara blocului in care Guta are un apartament si... disparuta a fost.fara descriereNarcisa si-a luat fiul si au urcat in apartamentul din Piata Alba Iulia

Narcisa  nu s-a dus oriunde, ci chiar in apartamentul din Alba Iulia in care ea are domiciului din buletin. Sa intentioneze Narcisa sa se mute aici cu Alberto dupa ce Beyonce "i-a pangarit" casa din Damaroaia?

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate