Vedete

Scandal urias! Ce a starnit furia fanilor dupa ce Irina Columbeanu a postat pe facebook un mesaj dupa operatia la ochi

Pustoaica lui Irinel Columbeanu le-a cerut 100 de like-uri si lumea s-a revoltat

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


Poza Irinucai Columbeanu care a starnit mania faniloricon photo
Poza Irinucai Columbeanu care a starnit mania fanilor

In urma cu o saptamana, Irina Columbeanu a fost operata la ochi. Pustoaica, in varsta de 11 ani, suferea de salazion, astfel ca parintii ei, Monica si Irinel, au decis sa ii faca o interventie chirurgicala in America. 

La cateva zile dupa operatie, Irinuca a postat o poza cu ea pe facebook si le-a cerut fanilor sai virtuali 100 de like-uri!(bomba, afla de ce Irina Columbeanu a decis sa se mute cu mama ei, In SUA)

Irina Columbeanu a starnit un razboi pe internet dupa operatia la ochi! Ce au spus prietenii virtuali despre mama ei

Daca, initial, mesajul de pe adresa de socializare a fost unul inofensiv, situatia a luat o turnura ciudata peste doar zece minute! Mai mult, totul s-a transformat intr-un scandal urias dupa ce asa-zisii prieteni virtuali au luat foc si i-au scris randuri dure micutei. In ele, o atacau ca nu mai are familia ei bani si de aceea vrea sa aiba sute de like-uri care sa ii aduca, asa cum se intampla pe Facebook, sume importante! Mai mult, unii s-au luat si de trecutul mamei sale.

Irina Columbeanu a starnit un razboi pe internet dupa operatia la ochi, caci daca unii au atacat-o, altii i-au luat apararea si au mers pana intr-acolo incat sa spuna ca fetita ar trebui sa le faca plangere la politie celor care ii trimit mesaje porcoase! In mod surprinzator, tanara nu a ripostat si i-a lasat pe cei de pe net sa isi exprime parerile asa cum au crezut de cuviinta!

Amatto Zaharia intervine în scandalul momentului de la Exatlon: ”Giani Kirita va trebui să le acorde respectul cuvenit fiecăruia în parte şi nu să-i pună la colţ” | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune