Scandal uriaș cu Dani Balint. Fiul lui Sile Cămătaru a scăpat de pedeapsă

Dani Balint, unul dintre fiii celebrului interlop Vasile Balint, alias Sile Cămătaru, a scăpat cu o condamnare cu suspendare

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Scandal uriaș cu Dani Balint. Fiul lui Sile Cămătaru a scăpat de pedeapsă
Scandal uriaș cu Dani Balint. Fiul lui Sile Cămătaru a scăpat de pedeapsă


In articol:

Dani Balint, fiul lui Sile Cămătaru, a accidentat o persoană pe trecerea de pietoni şia fugit de la locul faptei. De altfel, fapta lui Dani Balint a stîrnit revoltă doar în mass-media, din moment ce instanța a decis să îi acorde clemență, deși a fost trimis în judecată pentru fapte grave.

Dani Balint a primit o pedeapsă incredibil de blândă în dosarul în care era acuzat de infracțiuni grave la regimul rutier: un an şi şase luni de suspendare, 2.000 de lei amendă şi interzicerea conduslui pe perioada supravegherii!

Dani Balint a scăpat cu muncă în folosul comunității

"Condamnă pe inculpatul BALINT VASILE-DANIEL la pedeapsa de 1 an și 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată. Aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării dreptului de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat și dreptul de a conduce autovehicule, pe durata pedepsei principale", au decis judecătorii.

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Scandal uriaș cu Dani Balint. Fiul lui Sile Cămătaru a scăpat de pedeapsă
Scandal uriaș cu Dani Balint. Fiul lui Sile Cămătaru a scăpat de pedeapsă

Conform portalului instanțelor de judecată, Dani Balint trebuie să muncească în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, la Agenția Națională Antidrog - Centrul de Asistenta Integrată în Adicţii Obregia sau la Fundaţia pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare.

"Revocă măsura preventivă a controlului judiciar dispus față de inculpat prin ordonanţa nr. 11336/P/2019 din data de 11.11.2019 a Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 1 Bucureşti. Constată că inculpatul a fost reținut în cauză de la data de 11.11.2019 ora 00:40 până la data de 11.11.2019 ora 18:08. Obligă inculpatul la plata sumei de 2.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat", au mai hotărât magistrații.

Pe 9 noiembrie 2019, Dani Balint, aflat la volanul unui autoturism marca BMW, a accidentat un bărbat pe trecerea de pietoni și a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea agenților de circulație. Când a comis accidentul, el era cercetat pentru că a condus fără permis, după ce a fost prins în trafic de agenți în luna aprilie a anului trecut.

 

Galerie foto 
Citește și:

Descindere surpriză a polițiștilor! Au fost prinși interlopii implicați în măcelul din Chiajna, a cărui victimă a fost și Călin, fratele Alinei Pană!

Hipertensiunea provoacă forme grave de COVID-19! Cadrele medicale trag un semnal de alarmă

Tânără, luată cu forța dintr-un mall din Arad. Fata a fost răpită de doi bărbați și o femeie

Un preot din Brașov s-a stins din viață din cauza coronavirusului La câteva zile, fiul și soția bărbatului au murit și ei

Ce afaceri are, de fapt, primarul care și-a umilit fiica. Profit de aproape 3 miliarde în 2019

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies