Scandal urias cu DJ Harra! Vedeta, atacata de “prietenii” virtuali in cel mai josnic mod

DJ Harra este una dintre artistele care s-au lansat in lumea muzicii mixand topless la platane. Cu toate acestea, dupa ce a cunoscut celebritatea, lucrurile s-au mai schimbat si, din fericire pentru ea, cariera ei muzicala a devenit mai complexa.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Cu toate acestea, DJ Harra, pe numele ei adevarat Dana Neacsu, este inca blamata de diversi “prieteni” abonati la conturile ei de socializare pentru ceea ce a facut si pentru felul in care si-a inceput cariera in muzica.

Ba chiar mai mult, ea este adeseori judecata pentru felul in care poza in urma cu ceva vreme si pentru lipsa ei de inhibitii. Iar unul dintre “prietenii” ei virtuali a incercat sa o faca praf pe contul ei de socializare, atacand-o dur pe artista. “Esti un tar..c. Nu te mai dezbraca cand mixezi ca nu te respecta nimeni si deja esti batrana tu”, a scris fanul cu pricina. Incercand sa fie eleganta, DJ Harra i-a replicat imediat, cu umor. In schimb, fanii artistei nu l-au iertat pe cel care a atacat-o pe DJ Harra si l-au facut praf…

DJ Harra si-a pus silicoane! Vedeta si-a inceput cariera mixand topless

DJ Harra, pe numele ei din buletin Dana Neacsu, si-a facut debutul in muzica mixand topless in cluburile din Capitala. Strategia ei a avut succes si a fost bine primita de public. Ulterior, ea a avut si un pictorial nud in revistele pentru barbati, iar acest lucru i-a adus si mai multa notorietate, acum ea fiind curtată de tot felul de cluburi de la noi sau din strainatate, iar cariera ei muzicala este pe un trend ascendet. Acum un an, pentru a arata perfect la platane, DJ Harra a decis sa isi puna silicoane, lucru pe care, pe atunci, l-a anuntat pe contul ei de socializare. "Azi va povestesc despre o treaba pe care am facut-o acum 3 luni si in jurul careia ma invarteam de cativa ani, dar, de frica, am tot amanat. Implantul mamar. Intr-o zi m-am trezit si mi-am spus <<60% din planeta a facut aceasta operatie si nu a murit nimeni, da-o naibii, Dano, ce e cu tine?! Fa-o>> si am inceput cercetarile", a anunţat DJ Harra, pe atunci, pe contul său de socializare.
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: