Scandal uriaș cu interlopi! Dani Mocanu și-a ieșit din minți! L-a bătut pe George, vărul lui Emi Pian

Dani Mocanu este, cu siguranță, unul dintre maneliștii care, deja, a depășit statutul de artist, calificându-se în cel de...”șmecher de șmecher, mafiot”, comportamentul lui fiind mai mult decât explicit în această direcție.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Dani Mocanu
Dani Mocanu, baiat rau, de cartier


In articol:

După ce a fost săltat de mascați pentru un clip, după ce a avut procese peste procese cu DIICot din cauza unor acuzații de proxenetism, după ce a cântat pentru toată lumea interlopă din România, Dani Mocanu a devenit, la rândul său, un adevărat dur al lumii manelelor.

Citeste si: Ce se întâmplă acum între Jador și George Pian! Prietenul manelistului a spus totul

Citeste si: Dani Mocanu, drama vieții! Ce a pățit, de curând, manelistul și cum a rezolvat problema

Citeste si: Ireal! Dani Mocanu s-a filmat la bordel! Manelistul și-a făcut de cap

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Iar printre cei care, pare-se, au avut deja de suferit când vine vorba de relația cu Dani Mocanu se numără și George Pian, vărul lui Emi Pian, lideurl interlop asasinat în urmă cu doar câteva săptămâni. Culmea, cel care a povestit tot ce s-a petrecut este chiar George Pian, în vlogul său.

”Am avut o problemă și vreau să o povestesc, e normal să știți ce se petrece cu mine. Știți prietenia dintre mine și Dani Mocanu... Fraților, am fost le el acasă, am intrat în curte, eu cu doi prieteni de-ai mei, și omul s-a pus, mânca-ți-aș, și ne-a luat cu lopata, cu cazmale, cu tot... A dat în noi!”, povestește George Pian.

George Pian
George Pian, varul asasinatului Emi Pian

Mai mult, șocat de ce i s-a întâmplat, George Pian, vărul lui Emi Pian, fostul lider al Duduienilor, a povestit cum a decurs toată tărășenia. ”Dani a sărit la bătaie, el e un om rău. Rău! E foarte dificil, nu poți să te joci cu el! Omul când i-a sărit nervii și țandăra, nu ține cont că e nu știu cine, îți dă cu ce apucă, direct în cap! Vă spun sincer, din tot sufletul meu, cu omul nu poți să stai de vorbă! Mai ales de când și-a făcut tatuajele alea, zici că e din Yakuza”, mai spune George Pian, chiar dacă, mai târziu, recunoaște că, de fapt, Dani Mocanu este, în realitate, prietenul lui, că îl consideră chiar familie.

 

Dani Mocanu, decis să demonstreze că e cel mai ”tare” manelist

”Dacă vreodată în viața mea se întâmplă să iau vreo palmă, vreun pumn, vreun scuipat de la cineva, sunt pregătit să dau și cu toporul în cap, și cu pistolul, și cu cuțitul, și cu pumnul, cu ce vreți voi. E normal, pentru familia mea, pentru mine, pentru liniștea mea, e normal să îmi apăr dreptatea și demnitatea mea de om și să câștig respectul meu”, a spus Dani Mocanu, aruncând mănușa altor maneliști: ”Mă bat singur cu 25-30, din toate genurile muzicale”.

Galerie foto 
Citește și:

Armin Nicoară, despre Claudia Puican: ”După nuntă, a dormit pe canapea”

Maia Morgenstern a anunțat că ”așteaptă pensia”! Anul trecut, actrița a câștigat 170.000 de euro

Marcel Pavel candidează la parlamentare! În ce partid s-a înscris! Este supriza anului

El este Răzvan, zugravul cu voce de aur! Un manelist l-a chemat la o lucrare și când l-a auzit cum cântă, a pornit imediat filmarea! Acum toată lumea îl caută

Marinică Nămol, show în State cu teancuri de bani! Ce aroganțe face manelistul care a abuzat oral o mireasă în noaptea nunții

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies