Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIV

Gabriela Firea vrea s-o aducă pe Denise Rifai în faţa instanţei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Scandal uriaş între Primarul General al Capitalei şi realizatoarea show-ului ”Talk News” de la Realitatea TV. Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai, iar cele două urmează să se confrunte faţă în faţă, la Tribunalul Bucureşti. Prima doamnă a Bucureştiului a depus cererea de chemare în judecată în urmă cu o lună, obiectul procesului fiind ”acţiune în răspundere delictuală”. Primul termen nu a fost încă stabilit de instanţă.

Motivul pentru care Firea a recurs la acest gest are legătură cu stilul critic agresiv pe care Denise Rifai îl abordează în emisiunea ei de seară de la Realitatea. De-a lungul timpului, Rifai a reuşit să supere mulţi oameni politici, în special de la putere, cu acest tip de abordare. Acesta este însă primul proces pe care jurnalista îl are.

Gabriela Firea, procese pe bandă rulantă

De cealaltă parte, Gabriela Firea a pornit o adevărată ofensivă împotriva celor care o critică mai mult sau mai puţin elegant. În ultimele luni, Primarul General al Capitalei a deschis procese împotriva unui ziar central care a publicat un montaj foto în care Firea şi soţul ei par să

fie desprinşi din serialul ”House of Cards”, a bloggerului Cetin, a PNL-istului Cristian Buşoi, a lui Robert Turcescu sau a jurnalistei Floriana Jucan.

Ea i-a mai ameninţat cu judecata pe fostul ministru al sănătăţii, Vlad Voiculescu, pe Cezar Preda sau chiar pe consilierii opoziţiei pe motiv că blochează proiectele pentru Capitală doar pe considerente politice. De asemenea, Gabriela Firea este una dintre femeile PSD-iste care au făcut front comun cu iubita lui Liviu Dragnea şi au acţionat în judecată publicaţia Times New Roman pentru un pamflet la adresa Irinei Tănase, după congresul partidului. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Gabriela Firea, anunţ important pentru bucureşteni!

Sora Gabrielei Firea a fost numită directoare la Direcţia de Protecţie a Copilului şi Tineret Voluntari! Nela Vica Vrînceanu, angajata cumnatului Florentin Pandele EXCLUSIV

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Culiță Sterp a aflat sexul bebelușului

Cristi Borcea a şocat-o pe Denise Rifai! N-a avut nicio rușine. Ce i-a zis în direct? E incredibil

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Ultimul decret nuclear al lui Trump

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies