Stiri

Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIV

Gabriela Firea vrea s-o aducă pe Denise Rifai în faţa instanţei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo


Scandal uriaş între Primarul General al Capitalei şi realizatoarea show-ului ”Talk News” de la Realitatea TV. Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai, iar cele două urmează să se confrunte faţă în faţă, la Tribunalul Bucureşti. Prima doamnă a Bucureştiului a depus cererea de chemare în judecată în urmă cu o lună, obiectul procesului fiind ”acţiune în răspundere delictuală”. Primul termen nu a fost încă stabilit de instanţă.


Motivul pentru care Firea a recurs la acest gest are legătură cu stilul critic agresiv pe care Denise Rifai îl abordează în emisiunea ei de seară de la Realitatea. De-a lungul timpului, Rifai a reuşit să supere mulţi oameni politici, în special de la putere, cu acest tip de abordare. Acesta este însă primul proces pe care jurnalista îl are.

Gabriela Firea, procese pe bandă rulantă


De cealaltă parte, Gabriela Firea a pornit o adevărată ofensivă împotriva celor care o critică mai mult sau mai puţin elegant. În ultimele luni, Primarul General al Capitalei a deschis procese împotriva unui ziar central care a publicat un montaj foto în care Firea şi soţul ei par să fie desprinşi din serialul ”House of Cards”, a bloggerului Cetin, a PNL-istului Cristian Buşoi, a lui Robert Turcescu sau a jurnalistei Floriana Jucan.

Ea i-a mai ameninţat cu judecata pe fostul ministru al sănătăţii, Vlad Voiculescu, pe Cezar Preda sau chiar pe consilierii opoziţiei pe motiv că blochează proiectele pentru Capitală doar pe considerente politice. De asemenea, Gabriela Firea este una dintre femeile PSD-iste care au făcut front comun cu iubita lui Liviu Dragnea şi au acţionat în judecată publicaţia Times New Roman pentru un pamflet la adresa Irinei Tănase, după congresul partidului. 

 
Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune