Scandal URIAȘ în cazul Sorina! Asistenții maternali care au crescut-o au sunat degeaba în America, la familia adoptivă, să discute cu fata: ”Ne-au mințit la început, că nu e acolo, apoi ne-au blocat telefonul!” EXCLUSIV

Cum în curând urmează ziua Sorinei, familia Șărămăt, asistenții maternali care au crescut-o până la vârsta de 7 ani, au încercat să ia legătura cu ea, sunând la familia adoptivă din America.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Vara trecută, după un scandal monstru, Sorina, o fata de 8 ani din Baia de Aramă, a fost luată de autorități din sânul familiei Șărămăt, care o crescuse până atunci, și dată spre adopție familiei Săcărin, stabilită de ani buni în Statele Unite ale Americii. Rămasă fără Sorina, adoptată de familia Secărin, familia Șărămăt continuă să spere că fetița de 8 ani pe care ei au crescut-o se va reîntoarce în vila familiei din Baia de Aramă. Speranțele lui Vasile și ale Marianei Șărămăt se pun în Tribunalul București, care pe 21 octombrie a acceptat redeschiderea procesului privind anularea adopției, după depunerea unor falsuri la dosar.

Citeste si: Afacerea secretă a lui Toni Iuruc! Iubitul Simonei Halep vrea să își deschidă restaurant și hotel, după ce și-a înregistrat mărcile la OSIM!

Citeste si: Dezvăluiri din interiorul DNA. Ce anchete uriașe sunt în derulare. „Voi semna” - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Citeste si: Managerul Spitalului din Focșani, infectat cu coronavirus și acuzat că a fugit cu calculatorul de la birou, este putred de bogat! Constantin Mândrilă are terenuri arabile, o fâneață de două hectare, o casă și un apartament!

Cum în curând urmează ziua Sorinei, Vasile și Mariana Șărămăt au încercat să ia legătura cu fata sunând în America, pe numărul de telefon al familiei Săcărin. ”Nu mai vorbisem de foarte multă vreme cu ea și ne era dor să-i auzim vocea, să vedem ce face, cum se simte, să aflăm chiar de la ea, nu din filmulețe regizate. Am sunat, dar cum au auzit cine e la telefon soții Săcărin au început să ne amâne..Ba că Sorina nu e acasă, ba că doarme, ba că nu are timp și tot felul de baliverne de genul ăsta...Apoi ne-au blocat telefonul, așa că nu îi mai putem apela acum!”, ne-a dezvăluit în exclusivitate Vasile Șărămăt. 

Noi doream doar să-i facem o surpriză Sorinei și să-i trimitem un tort pe care să-l comandăm noi din America și care să-i fie livrat chiar de ziua ei..Dar e complicat acum și acolo, cu pandemia asta...Ne e dor de ea și sperăm ca bunul Dumnezeu să ne-o aducă înapoi acasă! Sorina nu a plecat și nu va pleca niciodată din sufletele noastre!”, ne-a mărturisit afectat Vasile Șărămăt. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Marți 24 Noiembrie 2020: Taurii intră în posesia unui secret, Leii sunt trădați

DEJA Se ridică restricțiile! BUCURIE imensă pentru milioane de oameni

S-a aflat marele secret al Vivianei Sposub! Cine este fostul său iubit celebru, pe care a încercat să-l țină ascuns. Reacția lui George Burcea când a aflat

Filmare TULBURĂTOARE cu Sorina în America! Fata adoptată din Baia de Aramă se ferește de mama ei adoptivă când i se cântă ”La mulți ani”! VIDEO EXCLUSIV

Filmarea INCREDIBILĂ găsită de familia Șărămăt în mobilul Sorinei: ”Telefonul Sorinei încă este o cutie cu surprize!” VIDEO EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies