Scandal uriaş în familia Ilenei Ciuculete! Motivul pentru care Cornel Galeş şi cei doi fii ai artistei s-au certat

Au trecut mai bine de trei luni de zile de când Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă, iar soţul artistei, Cornel Galeş, a reuşit să-i convingă pe fani că se înţelege de minune cu cei doi fii ai cântăreţei, însă lucrurile nu par a fi atât de roz. Mai mult de atât, se pare că rudele Ilenei îl acuză pe acesta că a dat de pomană doar o roşie, un pateu şi un cârnăcior.

Autor: T.S.

Dacă până acum Cornel Galeş spunea că se înţelege de minune cu cei doi copii ai Ilenei Ciuculete, se pare că la trei luni de la moartea Ilenei au apărut discuţii aprinse.

Mai exact, conform Click!, Cornel şi-a pus în cap familia soţiei sale, pentru că nu i-a anunţat pe oameni din timp pentru parastas. “Familia Ilenei s-a plâns că Galeş i-a anunţat foarte târziu de pomana de trei luni, iar ei nu au putut ajunge.

Ei sunt supăraţi că soţul artistei a dat de pomană la parastas în pacheţele doar o roşie, un pateu şi cârnaţi, şi ăia preparaţi de doamna Belu, naşa de cununie a Ilenei şi a lui Cornel. Mugurel şi Cristian mai aveau un cui contra lui Cornel, acela că nu i-a chemat la spital, decât cu două zile înainte să moară artista, în condiţiile în care aceasta era internată de trei săptămâni”, a dezvăluit un apropiat al familiei.
 

Mai mult de atât, între Cornel Galeş şi băieţii Ilenei Ciuculete au apărut discuţii şi din cauza banilor, întrucât acesta le-a promis câte 3.000 de euro, dar i-a dat doar lui Mugurel şi doar în urma unei discuţii: “Am tăcut, am făcut-o pentru mămica, am crezut că se schimbă Cornel. Am vrut să ne avem bine.

Nu ne are decât pe noi, nu vorbeşte nici cu fata lui şi nici cu fratele lui. Dar el confundă bunul simţ cu bunătatea. Nu mai vorbesc cu el, am întrerupt orice legătură”, s-a plâns Mugurel Sfetcu unui apropiat.

 

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Adriana Bahmuţeanu, din nou pe mâinile medicilor! Prezentatoarea TV s-a operat!

Un mort şi zece răniţi după ce o camionetă a lovit pietoni în nord-estul Londrei

Ilinca Vandici a ”dat din casă”! Ce înseamnă o relaţie perfectă pentru ea şi iubitul ei!

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Se dau 900 de euro de persoană! Decizie fără precedent pentru milioane de oameni

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Efectele neștiute ale celui mai popular analgezic din lume. Afectează comportamentul oamenilor!

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies