Scandal urias in judo! Alina Dumitru nu vrea sa mai auda de sefii federatiei. “La Europeanul de juniori nici nu m-au bagat in seama. Mi-au folosit doar imaginea!”

La Campionatul European de Judo-Juniori, competitie organizata de Federatia Romana de Judo la Sala Polivalenta, Alina Dumitru, emblema acestui sport in Romania, singura judoka din tara medaliata cu aur la Olimpiada, a fost tratata cu o indiferenta de nedescris de reprezentantii FRJ.

Distribuie pe:

 

fara descriereIn loc sa fie invitata la tribuna oficiala a competitiei, Alina a vazut intrecerea din tribune, alaturi de sotul ei. Nimeni nu s-a invrednicit sa-i anunte prezenta in sala, ca sa nu mai vorbim ca nimeni nu a invitat-o sa decerneze macar o medalie sportivilor laureati.

“Nu imi vine sa cred ca se intampla acest lucru aici, la noi in tara. Parca nici n-as exista pentru aceasta federatie. Nici Andreea Chitu sau Corina Caprioriu nu au fost invitate. In schimb, federatia foloseste imaginea noastra peste tot. Multi dintre copii au venit sa practice acest sport dupa ce eu am castigat medalia de aur la Olimpiada, dupa succesele obtinute de Andreea Chitu sau de Corina Caprioriu. Nici nu vreau sa mai comentez pentru ca imi fac mai mult rau. Singurul om care a stiut tot timpul sa ma aprecieze si care a facut enorm pentru mine, o persoana careia nu stiu daca as putea sa-i multumesc vreodata, este domnul Marius Vizer, presedintele Federatiei Internationale de Judo. Un om de mare caracter. Un om care stie ce inseamna valoarea si munca sportivilor. In Romania insa, pare ca noi nu avem loc. Ma gandesc sa parasesc acest sport si sa raman doar in armata”, a declarat Alina  Dumitru pentru WOWbiz.ro. Alina este angajata a clubului Steaua Bucuresti, unde antreneaza o grupa de copii.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate