Scandal urias in lumea gay-ilor!  "M-a chemat la el la hotel. Acum a ajuns sa spele parbrize in Anglia" Vezi cine sunt protagonistii

Un nou scandal a izbucnit in lumea gay-ilor. Protagonisti – doua dintre personajele cele mai mediatizate ale acestei minoritati sexuale: Tarky si Keky.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereKeky, supranumit si cantaretul pe tocuriScandalul a inceput pe pagina de Facebook a lui Paolo Lagana, concurentul gay de la X Factor, care a fost umilit in direct de Cheloo de la Parazitii. Comentand la una dintre postarile acestuia, Tarky (Cristian Spiridon) si-a exprimat dezamagirea fata de mass-media din Romania, care a profitat si de el, dupa care l-a abandonat. Tarky se referea la celebru caz Mihai Traistariu, pe care l-a acuzat ca ar fi homosexual. Reactia lui Tarky a starnit mania lui Keky (Florin Chechisan). „Tu dai autografe, ma caricatura? Hai ca m-ai facut sa rad! Jur! Te cam supraapreciezi si de aia ai ajuns sa speli parbrize in Marea Britanie. Pai aveai tu fata de showbiz? Te felicit, totusi! Te-ai retras in glorie, dupa 200 de emisiuni in care ai fost mascota de stat! Si da, ai dreptate, pe langa tine chiar sunt un nimeni si ma bucur!”, i-a scris Keky lui Tarky. Pentru a sublinia ideea, acesta a postat o inregistrare cu Tarky la X Factor Marea Britanie, in care acesta este respins in unanimitate de juriu dupa o prestatie mai degraba amuzanta.fara descriereTarky locuieste acum in Marea BritanieContactat de WOWbiz.ro, Keky si-a mentinut afirmatiile. "E adevarat, Tarky a ajuns sa spele parbrize in Anglia. Nu trebuia sa se bage in seama aiurea. De altfel, dupa ce a scris tampeniile alea pe Facebook, le-a sters. Eu l-am cunoscut pe Tarky in perioada in care a fost scandalul cu Traistariu. M-a invitat seara la el la hotel, dar nu m-am dus. Stiu multe lucruri despre ce s-a intamplat atunci”, ne-a declarat Keky.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate