Scandal uriaş în Moldova! Fostul iubit al Biancăi Drăguşau, implicat în bătăi de stradă şi chef cu icre negre

Viaţa de ”băiat rău” a fostului iubit al Biancăi Drăguşanu, Tristan Tate, este, din nou, confirmată, el având parte de un scandal uriaş, la Chişinău, în Moldova.

Autor: Calin Perian

Mai exact, recunoaşte fratele acestuia, zilelel trecute, pe străzile capitalei Republicii Moldova, alături de Tristan, a avut parte de un scandal în toată regula, împotriva unor localnici de acolo.

”După ce am făcut o poză cu fetele, un grup de moldoveni (poate 20) au început să înjure fetele pentru că erau în compaia unor americani.

Fetele au înjurat şi ele, iar bărbaţii au sărit la noi. Am încasat nişte lovituri, dar le-am făcut faţă şi am reuşit să facem în aşa fel încât să nu fim înconjuraţi, atacatorii luptând doar cu mine şi cu Tristan. Ne-am retras şi, după câţiva paşi, atacatorii, dei ne-au urmărit, s-au oprit. Am cpontinuar să ne retragem şi am urcat într-un taxi, după ce atacatorii ne-au strigat să plecăm în America şi să stăm departe de moldovence.  A fost o luptă pe care nu o puteam câştiga! Staţi departe de Modova ”, a notat fratele lui Tristan Tate pe contul său de socializare, postând şi o fotografie cu domnişoarele de la care a pornit scandalul în timp ce acestea dansau pe maşina lor.

 

Evident, după atât de multă adrenalină, cei doi fraţi au avut nevoie să se relaxeze.

Şi au făcut-o într-o locaţie de lux, loc în care Tristan, fără urme viziile ale pumnilor încasaţi, şi-a ”făcut de cap”, cheltuind sume uriaşe de bani pentru o porţie de caviar interzis în Statele Unite şi care, probabil, costă mai mult decât un veniturile medii ale unei familii din Republica Moldova.

Tristan s-a despărţit cu mare scandal de Bianca Drăguşanu

După o relaţie fierbinte şi de sezon cu Tristan Tate, frumoasa Bianca Drăguşanu s-a despărţit de englez, însă nu pe cale amiabilă, ci după o discuţie aprinsă.

Totul s-ar fi produs într-un restaurant de lux din Capitală, blondina fiind cea care a iniţiat discuţia. Martorii susţin că Bianca i-ar fi spus lui Tristan că nu îşi mai doreşte o legătură amoroasă cu el din cauza vieţii de noapte pe care acesta o trăieşte în permanentă! "Da, la un restaurant ne-am despărţit, aşa e. Înainte să luăm această hotărâre, am mai vorbit pe această tema! Pentru mine era premeditată asta cu despărţirea, la modul...
nu a fost prima oară. Am avut discuţii. Tot i-am zis că nu mă regăsesc, nu mă recunosc, nu mă face fericită, nu îmi mai place. De atunci ne-am promis că o să fim civilizaţi şi nu o să mai vorbim unul de altul", a declarat vedetă in presă. Între timp, Bianca Dărguşanu şi-a găsit liniştea în braţele unui alt milioar, un bărbat pe care, deja, se pare că l-a prezentat părinţilor ei.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

După ce Tristan a fost părăsit de Bianca Drăguşanu, fraţii Tate au devenit disperaţi după o femeie! Sunt dispuşi să o plătească regeşte, doar să fie lângă ei

Tristan Tate e istorie! El este noul iubit al Biancăi Drăguşanu?! "Există cineva care mă răsfaţă"

Tristan Tate, mesaj halucinant pentru fostele iubite. Oare ce-o zice Bianca Dragusanu? "Cand spune ca-i place sexul dur..." FOTO!

Horoscop Zilnic Miercuri 16 Iunie 2021: Berbecii vor avea nevoie în această zi să scape de toate problemele și să își pună gândurile în ordine

Lovitură cruntă pentru ProTV! S-a aflat adevărul. O mare vedetă nu s-a mai abţinut

BOMBĂ în SHOWBIZ! Cine este tatăl copilului Andreei Mantea? S-a aflat adevărul! Nu este Cristi Mitrea!

Poveste de dragoste la Chefi la Cuțite. Doi concurenți au anunțat că se căsătoresc. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies