Scandal uriaş în numele Mădălinei Manole: ”Doamne, ce am ajuns să trăiesc, să fiu blestemat prin acatiste că ţin memoria Mădălinei vie! Ameninţat cu moartea!”

Admiratorii Mădălinei Manole au conflicte majore în mediul online, de dragul artistei lor preferate.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Au trecut 8 ani de la moartea Mădălinei Manole, cântăreaţa care s-a sinucis la 43 de ani, chiar de ziua ei, pe 14 iulie 2010, şi fanii continuă să dezbată diverse aspecte din viaţa ”fetei cu părul de foc”. Pe lângă discuţiile despre familie, admiratorii Mădălinei au ajuns chiar la comentarii periculoase, inclusiv la ameninţări cu moartea.

Recent, administratorul unui cont de Facebook dedicat memoriei solistei a dezvăluit că a fost ameninţat de câteva persoane doar pentru ”vina” de a duce mai departe amintirea favoritei lui. ”Doamne, ce am ajuns să trăiesc, să fiu blestemat prin acatiste că ţin memoria Mădălinei vie! Ameninţat cu moartea!”, a dezvăluit Claudiu. 

Citeşte continuarea materialului pe ştirilekanald.ro!

 

 

Galerie foto 
Citește și:

Mădălina Manole a cântat fără acompaniment la Mamaia şi după ce i se terminase banda!

Au aparut fotografii nestiute cu Madalina Manole! Vezi aici imagini de colectie cu regretata artista FOTO

Andreea Mantea nu se mai ascunde! Acesta este adevaratul ei iubit. A recunoscut ca sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Imagini rare cu Madalina Manole cantand pe scena cu sotul ei! „Fata cu parul de foc” si Serban Georgescu au facut un duet la spectacolul „Mirii anului”! VIDEO

Madalina Manole a luat Bacalaureatul dupa ce a copiat la matematica! „Fata cu parul de foc” a fost o liceanca nonconformista: "Eu am fost cea care a dat tonul la fumat...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies