Scandal urias in TVR! O prezentatoare celebra a postului public da de pamant cu Pufulica: "Imi este rusine pentru institutia la care lucrez, facuta de rasul lumii intr-un asemenea hal de omul cu Pufulica!"

Monica Ghiurco, cunoscuta prezentatoare de la TVR, ii desfiinteaza pe cei responsabili de ultimele scandaluri in care a fost tarat postul public.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereMesajul Monicai Ghiurco este unul de o virulenta incredibila, stirista desfiintandu-si colegii care au reusit sa puna postul public intr-o lumina foarte proasta in ultimele zile: "Sunt jurnalist al Televiziunii Române din 2002 şi nu aş fi crezut să ajung vreodată să îmi fie ruşine pentru instituţia la care lucrez, făcută de râsul lumii într-un asemenea hal de omul cu Pufulica şi de colindul acela sinistru, inepţii absolut nedifuzabile pe niciun post de televiziune. Cred că sunt în asentimentul multor oameni serioşi din această instituţie când spun că asemenea greşeli nu pot fi tolerate, iar iresponsabilii care se fac răspunzători de asemenea monstruozităţi, fie pentru că le-au comis, fie pentru că le-au girat, ar trebui să iasă singuri pe poarta TVR, fără să aştepte să-i dea cineva afară. Este inacceptabil ca într-o instituţie de presă responsabilă să se petreacă asemenea „calamităţi”, care afectează în mod dramatic munca şi credibilitatea noastră, a tuturor. Eu cred că avem nu doar dreptul, ci chiar obligaţia de a ne apăra profesia. Nu sunt dispusă să îmi fie ruşine şi pe mai departe pentru greşelile, prostia şi incompetenţa altora şi, de aceea, fac un apel la cei responsabili de soarta Televiziunii Române, partide şi politicieni, să înţeleagă, în al treisprezecelea ceas, că aici, mai mult decât oriunde, este nevoie de profesionalism, de oameni care au confirmat în cariera lor că ştiu administra banul public în mod corect şi responsabil, că au viziune şi autoritate morală şi profesională şi că înţeleg şi respectă menirea unei televiziuni publice. Într-un cuvânt, e nevoie de un CA responsabil şi de un manager capabil să scoată instituţia din marasmul în care se zbate şi nu de amatori de sinecuri sau de oameni care învaţă fie management, fie televiziune, pe viaţa şi destinele noastre şi, mai grav, pe banii publicului. Responsabilitatea decidenţilor în aceste momente este uriaşă!", a scris Ghiurco pe contul ei de Facebook. fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate