Scandal uriaș între Hamude și Andra Volos de la Puterea Dragostei: ”Eu am băgat-o în emisiune! Spunea să facem cuplu”

Hamude  de la Puterea Dragostei este supărat pe Andra Volos și a hotărât să spună adevărul despre iubita lui Bogdan Mocanu.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere


In articol:

Nu se știe exact ce l-a enervat acum pe Hamude de la Puterea Dragostei de a hotărât să spună adevărul despre Andra Volos, însă fostul concurent o atacă dur pe iubita lui Bogdan Mocanu.

Hamude susține că Andra a intrat la Puterea Dragostei cu scopul clar de a se face cunoscută în România, iar cuplul ei cu Bogdan Mocanu ”făcut în trei zile” ar fi fost pus la cale de frumoas brunetă. ”Eu am băgat-o în casa Puterea Dragostei pe Andra Volos. Are și cuplu făcut în trei zile. Când vorbesc despre acest cuplu, mă ia cu călduri”, a spus Hamude.

Citeste si: Ce se întâmplă în relația dintre Andra și Bogdan Mocanu! ”De două săptămâni, i-am luat telefonul și am descoperit mesaje de la fete”

fara descriere

Hamude de la Puterea Dragostei, cum a cunoscut-o pe Andra Volos

Artistul a povestit și cum a cunoscut-o el pe Andra și ce discuții a avut cu aceasta.

Citeste si: Bianca şi Bogdan Mocanu, prima fotografie de cuplu!? Fanii lor au inroşit butonul de like când au văzut imaginea asta!

fara descriere

”Eu eram în casa Puterea Dragostei, iar Andra mi-a dat follow pe Instagram. Am ieșit din Puterea Dragostei și am primit mesaje de la Andra. Țin minte că eram la mare și după câteva mesaje, m-a întrebat direct de emisiune, dacă e pe bune. Mi-a spus apoi :”Mă gândesc să mă duc și eu la emisiune, că am faimă aici în Italia, dar în România nu mă știe lumea. Mă gândesc dacă poți să-mi dai un sfat. Cum aș putea să intru?”. I-am spus că vorbesc eu, că frumoasă este,le dau poze și sigur o iau. Le-am făcut propunerea, le-am dat numărul de telefon. Andra mi-a mai zis: ”Dacă e să intru în emisiune, vii și tu apoi în emisiune să facem un cuplu”. După cum știți, eu în emisiunea aia nu mi-am făcut cuplu fals.... După ce și-a făcut cuplu în trei zile, m-a blocat, probabil ca să nu dau conversațiile cu ea. Însă eu am printuri după conversații. Nu aveam mari pretenții de la ea, dar nu mi-a spus un mulțumesc. Mai mult, ne-am întâlnit la ziua unui cunoscut, iar Andra s-a făcut că nu mă cunoaște, nu un ”bună”, nimic. Asta mi se pare urât”, a mărturisit Hamude într-un live pe canalul lui de Youtube.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate