Scandal uriaș între Jador și Alex Zănoagă! Ce mesaj dur i-a transmis iubitul Siminei de la Puterea dragostei în urmă cu puțin timp! ”Ai grijă pe unde mergi”

Alex Zănoagă s-a enervat teribil după ultimul live făcut de Jador în care a declarat că, deși gravidă, Simina îl iubește tot pe el!

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

Alex Zănoagă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Simina, tânăra care îi va dărui un copil și cu care a hotărât că se va căsători anul viitor. Până aici, totul pare perfet și idilic, însă în timp ce bruneta este însărcinată și își face planuri de nuntă, Jador, primul ei iubit din show-ul moderat de Andreea Mantea nu contenește să o atace atât pe ea, cât și pe Alex Zănoagă.

Deși inițial a spus că nu mai vrea să audă de Simina, că și-a luat gândul de la ea după ce aceasta i-a spus telefonic că este gravidă, Jador a făcut, în ultimele zile, mai multe declarații despre fosta iubită. O dovadă în acest sens o reprezintă și ultima filmare a manelistului, în care a dezvăluit, cu lux de amănunte, că s-a întâlnit și s-a sărutat cu ex-concurenta de la Puterea Dragostei, dar ulterior a șters video-urile.

Citeste si: Carmen de la Sălciua s-a pozat goală în așternuturi. Cu cine și-a petrecut noaptea în lipsa lui Culiță Sterp

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare de la Puterea dragostei! Andra a avut o discuție secretă cu Roxana. Ce i-a spus fosta iubită despre Bogdan Mocanu

Citeste si: Bogdan Mocanu  a spus adevărul despre Georgiana! Cel mai bun prieten al manelistului a vorbit despre povestea de dragoste ascunsă până acum

Incredibil, ce a spus Jador într-un live pe internet despre Simina de la Puterea dragostei

Undeva pe la Victoriei, într-o seară, nu știu unde ți-a zis ție că se duce, știu că a fost la biserică înainte, s-a văzut cu mine, bă! Și ce crezi, ne-am și pupat în mașină la mine, că la ea în mașină nu... Ea am ajuns mai devreme, eu am ajuns mai târziu.

Odată a făcut accident, Zănoagă, știi ce zic, eu nu aveam de unde să știu că ea a făcut accident, și iar ne-am văzut. Era și soră-sa. Întreab-o dacă nu ne-am pupat. Îți zic și unde”, i-a transmis el, în clip, lui Alex Zănoagă.

Alex Zănoagă i-a transmis un mesaj dur lui Jador” ”Nu o să fii niciodată cu Simina”

Supărat după vizionarea filmulețului de pe internet, Alex Zănoagă i-a transmis un mesaj dur lui Jador, în care chiar a luat atitudine cu adevărat. ”Nu o să fii niciodată cu Simina. Nu este nimic adevărat ce vrei tu să insuniezi despre ea. Stai departe că, poate, cine știe cum vin în Turcia acolo și nu o să-ți fie bine. Așa că, ai grijă ți pe unde mergi”, a spus bărbatul într-un live exclusiv pe WOWbiz.ro, care a mai specificat însă să nu se înțeleagă din aceste cuvinte că este un tip violent, ci manelistul ar fi mai bine să se orienteze spre o altă fată. ”Eu sunt mai glumeț, și spun totul în glumă, dar vreau să fiu lăsat în pace, și eu, și Simina”, a conchis Alex.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate