Scandal uriaș între Mary și Bianca de la Puterea Dragostei! S-a lăsat cu replici acide: „Nu ești în stare să ții o relație! Nu știi să ții un bărbat lângă tine”

Un scandal uriaș a izbucnit între Mary și Bianca de la Puterea Dragostei! Blondina a aruncat cu replici acide și s-a enervat la culme.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Între Mary și Bianca de la Puterea Dragostei a fost un scandal în toată regula după ce părerea Biancăi a deranjat-o enorm pe vulcanica blondină. S-a lăsat cu țipete și replici acide între cele două concurente care până acum nu și-au mai aruncat una alteia cuvinte de genul acesta. Se pare că totul a pornit după ce Mary i-a gătit lui Hamude, iar Bianca i-a spus acestia să ia lecții de la Raluca desper cum se cucerește un bărbat. 

„De Bogdan ai zis că te sufoca și nu știu ce, dar așa ai făcut și la Bogdan Mocanu. Ce și-a făcut ție Bogdan Iordache, asta i-ai făcut tu lui Bogan Mocanu”, i-a spus Bianca lui Mary.

„Nu este adevărat, așa ți s-a părut ție. Atâta timp cât mie omul mi-a dat semne destul de... De ce să nu fac pași spre el? Nu mai îmi da tu mie focuri de-astea, Bianco! Tu nu ai fost în stare să ai o relație în viața ta și vorbești de mine”, a spus Mary, vizibil deranjată.

Bianca a încercat să se apere, dar fără succes. „Nu e vorba de asta, eu spun ce am văzut aici”, a replicat ea.

„Tu nu vorbi de mine, eu am avut o relație de patru ani jumate și una de doi ani jumate. Nu te stresa prea mult să-mi spui tu mie!”, a continuat Mary, în ciuda încercărilor Biancăi de a o convinge că a vrut să-și spună părerea și că nu se aștepta la o astfel de reacție.

Citeste si: Simina și Mary, tatuaje identice! Concurentele de la ”Puterea Dragostei” sunt prietene la cataramă? Uite în ce zonă sensibilă le-au făcut

 

Mary de la Puterea Dragostei a făcut-o praf pe Bianca 

„Crezi că trebuie să mă înveți tu cum să am o relație? Nu ești în stare să ții o relație. Nu știi să ții un bărbat lângă tine. Eu nu am mai pomenit așa ceva. Nu-ți mai da, frate, cu părerea. Vrei să îmi dau și eu cu părerea desper tien? Ea nu face decât să mă atace pe mine și eu mereu i-am luat apărarea. Dacă vrei să ne atacăm și să faci materiale cu mine, spune-mi și facem. EWu cred că te plictisești grav. Observă că băieții nu te mai bagă în seamă și te plictisești și nu știi ce să faci sau cum să mai faci și tu materiale. De-astea faci cu cine crezi tu că-ți merge. (...) Vrei să fiu sinceră cu tine și să îți spun ce se întâmplă? Eu zic că nu vrei. Sunt fată finuță, nu ca tine”, a spus Mary.

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: