Scandal uriaș între Mary și Mariana de la Puterea Dragostei! Au fost la un pas de bătaie: „Lasă-mă în pace!”

Mary și Mariana de la Puterea Dragostei au fost la un pas de bătaie dintr-un motiv neașteptat.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Un scandal neașteptat a izbucnit în casa Puterea Dragostei. Protagonistele au fost Mariana și Mary și totul a pornit dintr-un motiv absurd.

Concurenta care a participat în show-ul de la Kanal D și în primul sezon i-a spus Marianei că nu îi stăteau bine genele false și că una dintre ele era pe punctul de a-i cădea. Miss s-a supărat extrem de tare pentru observația pe caer a primit-o. Degeaba a încercat Mary să-i spună că nu a vrut să fie răutăcioasă, ci doar să o ajute.

Citeste si: Cu câți bărbați a făcut sex Ella de la Puterea Dragostei! S-a aflat după ce Jador a spus că nu e „fată cuminte”, așa cum vrea să pară

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, declarații incendiare despre cumnatul ei, George Zănoagă ”Nu mai aveam nicio scuză”

Citeste si: Simina și-a pozat abdomenul după ce s-a spus că e gravidă! Cum arată acum fosta concurentă de la Puterea Dragostei

„Fată, ți se dezlipește geana! Îți stă urât!”, i-a spus ea.

„Lasă-mă așa, vreau să fiu urâtă”, a răspuns Miss. 

Tânăra din Republica Moldova a avut o reacție neașteptată și chiar violentă când blondina s-a îndreptat spre ea pentru a o ajuta. A ridicat piciorul pentru a o împiedica pe Mary să se apropie de ea și a fost la un pas să o lovească. „Lasă-mă în pace”, țipa ea, sub ochii uluiți ai celorlalte concurente.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate