Scandal uriaş între Nicolae Guţă şi Beyonce de România din cauza banilor! ”Nu a vrut să plătească”

Relaţia dintre Nicolae Guţă şi Beyonce de România este din ce în ce mai dificilă, cei doi uitând definitiv de momentele plăcute pe care le-au petrecut împreună şi de faptul că din iubirea lor s-a născut un copil, manelistul părând decis să rupă orice legătură cu Mădălina şi cu Anais, fiica lor.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

Mai exact, din luna august, deşi are de plătit o pesie alimentarăridicolă ca şi sumă, Nicolae Guţă a ”uitat” să o mai trimită, lucru care, de aşteptat, a inflamat şi mai mult spiritele dintre cei doi.

”Din august nu a mai plătit pensia alimentară. Nu a vrut să plătească, pentru că suma este mică.

Ca să o recuperăm trebuie probabil să îl dăm iarăşi în judecată”,ne-a spus mama celebrei Beyonce de România. Mai mult decât atât, ea ne-a făcut o dezvăluire uluitoare cu privire la comportametul manelistuuli faţă de mama copilului său.
”Pe Anais, Guţă nu a mai văzut-o de zece luni, pe Mădălina nu o bagă deloc în seamă. Adică, nici atunci când ea era pe patul de spital, la un pas de moarte, el nu s-a sinchisit. L-am sunat, să îi cer împrumut bani, eram dispusă să merg la norat, să nu creadă că vrea să îl fraieresc. Şi, normal, nu a mai răspuns, nu l-a interesat icioclipă ce se întâmplă cu Mădălina, chiar dacă era într-o situaţie cumplită. Ca să nu mai spun că nici nu a întrebat vreodată de Anais, el habar nu are ce face fetiţa. Acum, micuţa este bolnavă, am dus-o şi la spital cu salvarea, a răcit şi a tuşit până a vomitat.
Pe el nu îl interesează însă...”
, ne-a spus, revoltată, mama lui Beyonce de România.

Nicolae Guţă refuză să plătească o sumă ridicolă: 274 lei, lunar

Micuţa Anais s-a născut în urmă cu 3 ani şi jumătate însă, de doi ani încoace este crescută doar de mama şi de bunica maternă, tatăl ei natural uitând practic de ea.

În vara anului trecut, Mădălina, alias Beyonce de România, l-a dat în judecată pe Nicolae Guţă, tatăl fetiţei ei. Aceasta le-a solicitat judecătorilor să stabilească cuantumul pensiei alimentare pe care Nicolae Guţă trebuie să îl plătească pentru fetiţa lor, micuţa Anais. Procesul s-a încheiat anul acesta, în martie, judecătorii stabilind că manelistul trebuie să achite 274 de lei pe luna pentru întreţinerea şi creşterea fetiţei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Beyonce de Romania are o surpriza pentru fani. Ce a facut fosta iubita a lui Nicolae Guta

Beyonce de Romania, executata silit pentru ca nu si-a platit chiria! Fosta iubita a lui Guta are o datorie de aproape 1.000 euro

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

Andreea Bălan e terminată! George Burcea a făcut pasul cel mare! Viviana Sposub e în culmea fericirii

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Exclusiv EvZ. Alex Ioniță a rupt tăcerea. Surpriză uriașă în dosarul „Astra”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies