Scandal uriaș la Insulă! Bogdan o face praf pe ispita Dana și dă cărțile pe față legat de ce s-a întâmplat înrte ei în spatele camerelor

Bogdan de la Insulă s-a supărat pe ispita Dana și a spus pe internet că între ei s-a întâmplat mai mult decât au surprins camerele.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Bogdan este unul dintre cei mai controversați concurenți care au participat vreodată la Insulă. A atras atenția tuturor telespectatorilor prin comportamentul lipsit de inhibiții și a fost criticat de multe ori pentru el. Chiar și ispitele și ceilalți băieți veniți în Thailanda au rămas șocați de poveștile lui Bogdan, de felul în care îi atingea pe Costas și pe Adrian, dar și de dezvăluirile pe care le-a făcut.

Citeste si: După trei ani în care a fost imobilizată la pat, a slăbit 270 de kilograme și a învățat să meargă din nou! Cum arată acum femeia

Citeste si: Andreea Mantea, vizitată la Istanbul de o echipă de filmare! "Mi-e dor de casă, mi-e dor de România, nu mai pot, nu mai suport, nu-mi convine, vreau acasă!"

Citeste si: Răzbunare cruntă a unui bărbat pe amantă: a postat fotografii indecente pe pagina firmei unde lucrează soțul ei! Cum l-a pedepsit instanța

fara descriere

Bogdan de la Insulă o face praf pe ispita Dana

Dana a făcut mai multe comentarii legate de Bogdan, evidențiind faptul că l-a păcălit că îl place și că își dorește ceva real cu el. Enervat de spusesele ispitei, concurentul a publicat un mesaj acid pe pagina lui de Facebook.

fara descriere

„Mai ipocrizie mica 😆, pana la urma eu am fost cu 3 fete in relatii de 3 zile, faptul ca nu s-a vazut ce am facut in camera cu tine si celelate e bafta voastra 😉, dar cu tine a stat cine a vrut. Si nu o lua ca asta e treaba ta si ca m-ai pacalit. Cine pe cine? Pai hai sa ma mai pacalesti o data ca nu ma supar 😘😂”, a scris Bogdan de la Insulă, lăsând să se înțeleagă că ispita Dana ar fi făcut cu el mai multe decât vrea să recunoască.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate