Scandal uriaş la "Puterea dragostei"! Aniela e în război cu celelalte concurente: "Vreau să solicit să avem camere diferite"

Tensiuni între fete la "Puterea dragostei". Aniela este în război cu celelalte concurente.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Toate fetele au acuzat-o că plânge la comandă şi că joacă un teatru ieftin.

Rafaela i-a adresat Anielei cuvinte dure."Tu n-ai creier în cap la vârsta ta, la 29 de ani!", i-a spus Rafaela Anielei. "Pe toată lumea trebuie să enervezi. Vezi-ţi de viaţa ta şi lasă-ne în pace, nu te mai lua de noi. Mă deranjează că joci un teatru ieftin, de 2 lei.

La 29 de ani asumă-ţi şi ai coloană vertebrală. Nu <O cunosc pe Bianca>, <N-o cunosc>, am înţeles, eşti ca ea", i-a spus Rafaela.

Aniela a avut o confruntare ulterior cu Maria Raluca. "Eu te văd foarte falsă pe tine", a acuzat-o Aniela. "Eu cred că n-o să ies de-aici eliminată, mă duc direct la nebuni. Vreau să solicit să avem camere diferite eu şi Aniela", a replicat Maria Raluca. "Ai reuşit să o enervezi până şi pe Raluca, iar pe Raluca e greu să o enervezi", a fost de părere Rafaela. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Surpriză uriaşă pentru concurenţii săptămânii de la "Puterea dragostei"! Ce au primit aceştia

Andreea Mantea a făcut anunţul! Cine sunt concurenţii săptămânii la "Puterea dragostei". Adrian a avut o reacţie halucinantă

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

BOMBĂ: Informația despre COVID care dă absolut totul peste cap. Știrea vine de la cel mai înalt nivel

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Turism COVID-19. Statul în care merg vârstnicii pentru a se vaccina „la liber”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies