Scandal uriaș la Puterea dragostei! Ce i-a spus Andy lui Jador despre Simina! ”Am sărutat-o și i-a plăcut”

Andy și Jador au avut un scandal uriaș la Puterea dragostei, iar unul dintre motive a fost Simina

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Șoc după șoc în casa Puterea dragostei în această săptămână! Astfel, după un scandal, ce s-a lăsat cu bătaie între Andy și Bogdan Mocanu, ei bine, primul a mai fost implicat într-o altercație verbală, de data aceasta, cu Jador.

Citeste si: Andra de la Puterea Dragostei o să facă o criză de gelozie! Bogdan Mocanu îi dă inimioare Reginei la cele mai fierbinți fotografii

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

Citeste si: Cu cine a ieșit Plușica la film după despărțirea de Culiță Sterp? Indiciu: și el a fost la ”Puterea Dragostei”

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, atacată dur! Ce i-au făcut niște fete pe internet întrece orice imaginație

Andy l-a atacat dur pe Jador la Puterea dragostei! ”Ești un țărănuș”

Andy i-a aruncat cuvinte dure lui Jador, apoi i-a amintit de începuturile manelistului în competiție. ”Să nu te iei cu noi (n.r Andy și None), pentru că atunci când ai aterizat prima dată în casa Puterea Dragostei te rugai de noi pe holuri să facem poze cu tine și noi nu voiam. Tu ești un țărănuș”, a tunat, ironic, concurentul în show.

Andy l-a atacat dur pe Jador la Puterea dragostei, mai mult, a și ținut să îi amintească de legătura pe care el a avut-o cu Simina Loica, femeia de care cântărețul s-a îndrăgostit iremediabil în competiția amoroasă.

Andy l-a atacat dur pe Jador la Puterea dragostei! ”Simina e ca o prietenă foarte bună. Dar s-au întâmplat mai multe între noi”  

Andy a spus că, în mod surprinzător, după despărțirea lui de Roxana, între el și Simina s-au înfiripat o serie de sentimente… de suflet, în ciuda faptului că toată lumea știa că bruneta avea o legătură cu Jador, aflat însă la mare distanță de ea, în România! "Simina e ca o prietenă foarte bună. Dar s-au întâmplat mai multe între noi. Asta știm doar noi doi! Mai mult, ne-am pupat direct în Camera Roșie și ei i-a plăcut! Ne-am sărutat și pe holuri, și în cabina de machiaj, și nu cu forța cum s-a vehiculat, căci dacă nu voia, nu stătea la pupat! Să fim serioși, nu am legat-o în lanțuri! În plus, ar fi putut să se supere pe mine pentru gest dacă aș fi obligat-o, dar ea, din contră, a fost zâmbitoare”, au fost cuvintele cu care Andy l-a atacat pe Jador.

Galerie foto 
Citește și:

Andra de la Puterea Dragostei a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre Bogdan Mocanu! ”E fiert după mine!” S-au despărțit cei doi?

Despărțirea de Adelin i-a priit! Ștefania de la Puterea Dragostei, ședință foto  de senzație! Nu ai văzut-o niciodată atât de sexy

Reacții acide între Deea și Andy de la Puterea Dragostei: ”Jocurile astea să le facă cu mă-sa!”

Bianca și Livian de la ”Puterea Dragostei”, negocieri serioase pentru viitor! EXCLUSIV

Nu e glumă! Sora lui Florin Pastramă s-a măritat și și-a schimbat numele în... Verdeață

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies