Scandal uriaș la ”Puterea Dragostei” din cauza lui Culiță Sterp! Larisa, atac frontal la Ella EXCLUSIV

Culiță Sterp este, mai nou, motivul unor scandaluri cât se poate de serioase în show-ul ”Puterea Dragostei”, protagonistele unor certuri de senzație fiind Ella, actuală concurentă a emisiunii, și Larisa Judele, fostă participantă în show-ul moderat de Andreea Mantea.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

culita sterp si carmen de la salciua


In articol:

Mai exact, de curând, după ce se împăcase cu frumoasa Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp a avut un drum de făcut la București. Iar alături de el a fost, nu neapărat întâmplător, apetisanta Ella d ela ”Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei i-a arătat silicoanele lui Jador! Reacția concurentului este neașteptată

Citeste si: Carmen de la Sălciua a cedat în fața lui Culiță Sterp! Ce decizie au luat cei doi foști soți cu privire la viitorul lor împreună

Citeste si: Culiță Sterp, după împăcarea cu Carmen de la Sălciua, a comis-o! A petrecut noaptea cu două concurente de la ”Puterea Dragostei” Scandalul e uriaș, iar WOWbiz.ro are toate detaliile

Cei doi au decis să apeleze la Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” pentru a petrece noaptea în București fără să plătească un hotel, lucru care, după ceva insistențe, a fost acceptat de gazdă. ”Mă deranjase faptul că Ella nu mi-a spus că vine la București cu Culiță Sterp, mai ales că știa că sunt amică cu el. Eu aflasem oricum, dar nu mi-a plăcut căp ea, ca prietenă, nu a spus nimic, de aceea nu prea eram de acord să stea la mine”, explică Larisa de la ”Puterea Dragostei” reticența ei în a-i caza pe cei doi.

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

În plus, așa cum ne-a explicat Larisa de la ”Puterea Dragostei”, știa că Ella are o pasiune pentru Jador. ”S-a văzut cu Jador, dar cred că a durat vreo 10 minute, s-au certat urât de tot”, explică Larisa de la ”Puterea Dragostei”. Doar că, din păcate pentru cele două foste prietene, tensiunea a crescut și mai mult spre seară...

”I-am pregătit patul lui Culiță Sterp, în cealaltă cameră, iar Ella dormea cu mine. Normal, ne-am apucat să stăm de vorbă, iar Ella a apărut într-o ținută... Adică avea un maieu atât de transparent încât nu mai ascundea nimic, își expunea silicoanele alea noi, și o pereche de chiloței. Așa a stat... Adică mie chiar nu mi se pare normal să faci așa ceva, mai ales în casa mea, în fața unui bărbat străin”, ne-a spus, în exclusivitate Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

ella puterea dragostei

Cu toate acestea, recunoaște Larisa de la ”Puterea Dragostei”, lucrurile despre care vorbește puteau fi uitate dacă nu i-ar fi pomenit numele în emisiune. ”La un moment dat, atunci când s-a aflat că s-a văzut cu Culiță Sterp, Ella a spus că, de fapt, el a venit la mine, pentru mine. Lucru neadevărat. M-a deranjat teribil asta, mai ales că nu eu l-am adus la mkine acasă și nu eu am stat așa îmbrăcată în fața lui”, ne-a mai spus Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

larisa

Culiță Sterp nu a cedat farmecelor, fidel, de această dată, frumoasei Carmen de la Sălciua

”Între mine și Culiță Sterp nu este nimic, iar în casa mea, între Ella și el nu s-a întâmplat absolut nimic. Din ce înțeleg, Carmen de la Sălciua este geloasă pe mine, dar nu are de ce. Și, chiar dacă nu îmi convine că s-a dat vine pe mine pentru întâlnirea dintre Ella și Culiță, nici între ei nu cred că s-a întâmplat nimic”, ne-a spus, în exclusivitate, Larisa de la ”Puterea Dragostei”.

 

Ella de la ”Puterea Dragostei” a fost îndrăgostită de Jador, dar acum nu mai vrea să audă de el

 

Acum, la două luni de la ieșirea Ellei din casă și după o serie de speculanții conform cărora ea și Jador ar forma totuși un cuplu în afara emisiunii, lucrurile par a fi fix la fel ca în casă, în plus, tânăra este, de data aceasta și mai vehementă. De altfel, într-un live exclusiv pe facebook-ul WOWbiz.ro, Ella de la Puterea dragostei pune punct legăturii cu Jador și declară că totul s-a sfârșit! ”Pentru mine, nu mai există iubire la mijloc, ci doar regrete. Consider că am greșit atunci când mi-am exprimat public sentimentele față de el, dar asta este, nu mai pot da înapoi! Ce a fost a fost! Însă, de azi înainte, nu mai vreau să sufăr, de aceea, pot spune, cu mâna pe inimp că Jador nu mă mai interesează”, a declarat Ella de la ”Puterea dragostei”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate