Scandal uriaș la Puterea dragostei! Hamude sare la gâtul Siminei! ”Mi-a închis contul de instagram! Este incredibil” EXCLUSIV

Hamude este revoltat din cauza acțiunilor de ultim moment ale Siminei

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

În ciuda faptului că a ieșit din casa Puterea dragostei de mai bine de două luni, Hamude are încă răfuielile sale personale cu anumite persoane din competiție.

Dacă, în ultima vreme, stripper-ul a avut de comentat la adresa lui Ricardo, pe care l-a considerat un adevărat ”Iuda” în show, un om care, împreună cu Raluca, ar fi făcut toate strategiile în emisiune, ei bine, de câteva zile, tunurile lui s-au îndreptat către altcineva!

Citeste si: Maria şi Aurel, confruntare pe Insulă după zvonul că au făcut dragoste: "De ce ai spus lucrul ăsta despre mine?!"

Citeste si: Liviu Dragnea, despre Gabriela Firea după ce a aflat că e grav bolnavă ”Cred că am greșit”

Citeste si: Gabriela Cristea nu și-a putut alăpta prima fetiță. Ce s-a întâmplat la cea de a doua

fara descriere

Hamude este la cuție cu Simina de la Puterea Dragostei! ”Vorbește prea mult despre mine”

Concret, în aceste momente, Hamude este la cuție cu Simina de la Puterea Dragostei, totul din cauza unor declarații mai acide ale brunetei făcute la adresa lui, din punctul său de vedere nejustificate! În plus, în premieră pentru WOWbiz.ro, bărbatul a vorbit și despre un „atac” al fanilor concurentei la adresele lui de socializare. ”Nu înțeleg de ce sunt un „client” al celor care o plac pe această femeie și primesc tot felul de mesaje ce nu au legătură cu realitatea”, a spus Hamude, care apoi a mai făcut un comentariu, pe acceași temă și pe vlogul lui. ”Ce să zic, vorbește prea mult despre mine. Dar, nu-i nimic, am să fac eu un material special despre ea, și am să spun cum și-a rugat Simina susținătorii să îmi închidă contul de Instagram! Mai mult, am fost sunat, de fapt nu, am primit mesaj de la fratele lui Alex Zănoagă, unul nu tocmai plăcut, ceea ce nu mi se pare corect. Însă, în scurt timp, am să spun eu tot ce s-a întâmplat și se întâmplă cu adevărat”, a conchis stripper-ul!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate