Scandal urias! O cunoscuta prezentatoare tv o desfiinteaza pe Olivia Steer, care se declarase impotriva vaccinurilor: "Olivia vorbeste multe prostii fara argumente! Moartea timpurie a surorii i-a tulburat ratiunea!"

Paula Rusu, prezentatoarea de la Realitatea TV, a atacat-o pe Olivia Steer dupa ce aceasta s-a declarat total impotriva vaccinurilor.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereOlivia Steer, sotia lui Andi Moisescu, juratul de la “Romanii au talent”, dar si fosta realizatoare a emisiunii “Doamne de poveste” de la Acasa TV, si-a exprimat parerea in legatura cu lipsa vaccinului anti-hepatita B din maternitati: “Nu cred in ele pentru ca toate vaccinurile au in compoziţia lor mercur si aluminiu, o combinatie fatala, care de cele mai multe ori da probleme de sanatate copiilor, iar in cazurile mai grave autism. Ma tin departe de ele”, a declarat Olivia pentru Kanal D. fara descriereParearea acesteia a declansat diverse reactii, cea mai virulenta fiind a Paulei Rusu, prezentatoarea de la Realitatea TV: “Olivia vorbeste multe prostii fara argumente, doar din superstitii urbane. Isi vaccineaza copiii anti TBC sau asteapta sa vada cat ii sunt de rezistenti? Moartea timpurie a surorii i-a tulburat ratiunea. Pacat!”. Lavinia Steer, sora Oliviei, a murit in 2010, la  38 de ani, din cauza unui cancer.fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate