SCANDALOS! Copilul Danei Deac si-a dat tatal in judecata pentru neplata pensiei alimentare! Dupa ce a rupt relatia cu celebra ziarista, sociologul Alfred Bulai a refuzat, opt ani sa-i dea vreun ban lui Cosmin!

Sociologul Alfred Bulai a fost dat in judecata de trei ori de fiul sau, Vlad, pentru ca nu i-a platit pensia alimentara dupa despartirea de ziarista Dana Deac, fost director in TVR.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereDana DeacAlfred Bulai, prodecan la Facultatea de Stiinte Politice si invitat permament la mai multe emisiuni TV, a fost implicat, cu putin timp inainte de Revolutie, intr-o relatie cu ziarista Dana Deac, cei doi avand un baiat, Vlad Cosmin. Bulai si Deac s-au despartit, dar sociologul nu s-a  achitat de obligatia platii pensiei alimentare. De aceea, Vlad Cosmin si-a dat in judecata tatal in 2004, pe cand avea 14 ani. In 2008, baiatul ii mai intenteaza un proces lui Bulai, pentru acelasi motiv, la putin timp dupa ce mama sa, Dana Deac, descoperise ca e bolnava de cancer la san. Pe 15 decembrie 2008, instanta l-a obligat pe Alfred Bulai, care intre timp s-a casatorit,  “la plata in favoarea reclamantului a unei pensii de intretinere de 1200 RON lunar, incepand cu data introducerii cererii: 05.09.2008 si pana la finalizarea studiilor de catre reclamant, dar nu mai tarziu de implinirea varstei de 26 de ani“.fara descriereSociologul Alfred BulaiSe pare ca Bulai a ignorat din nou plata pensiei alimentare, pentru ca fiul sau l-a mai dat in judecata o data, in 2011. Pe 6 aprilie 2012, instanta i-a dat dreptate baiatului, majorand pensia alimentara de la 1200 de lei pe luna la o sesime din venitul net lunar al tatalui sau. Cum in declaratia de avere, completata in iunie 2013, prodecanul Alfred Bulai figureaza cu un venit anual de 140300 de lei (adica un salariu de 11691 de lei pe luna), acesta trebuie sa achite o pensie alimentara de 1948 de lei pe luna!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate