SCANDALOS! La 23 de ani de la Revolutie, in biserica din Scornicesti, parintii si bunicii lui Ceausescu sunt pictati pe pereti!

La mai bine de doua decenii de la disparitia regimului comunist, localitatea natala a lui Nicolae Ceausescu, fostul dictator, pastreaza inca vii urmele familei care a dus Romania in cea mai crunta bezna posibila. Asa se face ca pe peretii bisericii din Scornicesti (judetul Olt) se pastreaza la loc de cinste imagini cu bunicii si parintii lui Nicolae Ceausescu!

Distribuie pe:

Autor: A.B.C., A.M.C.

fara descriereNicolae si Elena Ceausescu, incadrandu-i pe Andruta si Lixandra Inainte de 1989, in Scornicesti se traia foarte bine, dupa cum marturisesc si astazi localnicii. Fata de restul tarii, localitatea natala a lui Ceausescu era bine aprovizionata, prin ordin direct de la “cel mai iubit fiu al poporului”. Si dupa caderea comunismului si disparitia fizica a Ceausestilor, executati pe 25 decembrie 1989, in Scornicesti amintirea cuplului dictatorial a ramas foarte puternica, dovada ca si astazi, la 23 de ani distanta de Revolutie, pe peretii bisericii din localitate troneaza parintii lui nea Nicu, Alexandra si Andruta, dar si buncii acestuia, Maria si Andrei!fara descriereIn plus, in Scornicesti a fost deschis, la initiativa lui Dinel Staicu, fostul presedinte al Universitatii Craiova, si un muzeu al Epocii de Aur, in fata casei memoriale fiind instalata si o statuie a celui ce a fost Nicolae Ceausescu. De mentionat ar fi si faptul ca, in vremurile bune ale Scornicestiului, echipa de fotbal locala, FC Olt, promovata abuziv si mentinuta artificial in prima divizie, juca pe un stadion de 30.000 de locuri, comandat de la Cabinetul 1, desi satul numara doar vreo 12.000 de suflete!fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate