Scandalos! O mamă şi-a vândut fiica de 13 ani pentru a face rost de ţigări şi fier vechi

Situaţia scandaloasă într-o familie din Statele Unite ale Americii: o mamă şi-a vândut fiica de doar 13 ani, în schimburi unor bunuri materiale!

Autor: A.V.

Situaţia scandaloasă într-o familie din Statele Unite ale Americii: o mamă şi-a vândut fiica de doar 13 ani, în schimburi unor bunuri materiale!

Pentru a face rost de bani de chirie sau pentru a face rost de droguri, ţigări, fier vechi, o femeie în vârstă de 37 de ani din Tallahassee, Florida, şi-a vândut de mai multe ori fetiţa străinilor.

Ceste Chambers, mama fetiţei de 13 ani, a fost arestată în urma acestor fapte grave. Fetiţa a început să fie abuzată încă de la vârsta de 3 ani, din anul 2003, până în anul 2016.

„Acest copil a trecut printr-un coşmar toată viaţa în mâinile mamei sale şi a fost traficată. Este bine să vedem că oamenii înţeleg că traficul de persoane nu este ceea ce vedem în filme" a a declarat procurorul procurorul Anna Norris, conform The Sun. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sărbătoare mare pe 14 ianuarie! Rugăciunea pe care trebuie să o rosteşti pentru bucurie în suflet

Durere fără margini pentru o familie din Maramureş. Fiica de 18 ani a fost găsită moartă în casă

Andreea Bănică, la primul banchet al Sofiei. Ce ținută a purtat fiica artistei la petrecere | GALERIE FOTO

Maria Constantin a vorbit despre al doilea copil, cu două luni înainte de nuntă: „O bucurie și o mare minune”. Artista mai are un băiat dintr-o căsnicie anterioară

Calendar ortodox 3 iunie 2023. Ce sărbătoare este sâmbătă?

„Nu voi uita niciodată.” Mircea Diaconu a făcut dezvăluiri emoționante despre Toma Caragiu. Actorul nu a putut uita un lucru

Secretele din spatele relației dintre Kate Middleton și regina Camilla Parker Bowles

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies