Scandalos! O polițistă și-a pierdut locul de muncă după ce a fost prinsă făcând sex în timpul programului

O polițistă din New York a fost prinsă făcând sex cu un coleg de muncă.

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Scandalos! O polițistă  a fost prinsă făcând sex în timpul programului


In articol:

O polițistă din New York, Brandi Sanchez, în vârstă de 39 de ani, a fost prinsă făcând sex cu un coleg de muncă, cu cinci minute înainte să i se termine tura. Femeia locuiește și are un copil alături de Inspectorul adjunct al celei de-a 79-a secții din Brooklyn, Timothy Skretch.

Brandi a fost prinsă de două colege de muncă, imediat după ce a făcut sex în baia femeilor. Polițista se afla într-o toaletă, la etajul 12 al clădirii federale de birouri 90 Church Street, aflată în cartierul Tribeca, Manhattan, New York.

Citeste si: Drama neștiută a Asianei Peng! Mama ei și-a acuzat fostul soț de răpirea fratelui gimnastei! Ce susțin autoritățile despre acest caz

Citeste si: Ce se întâmplă, cu adevărat, în familia celebrei Vulpița! Ea face show la TV, dar acasă e DURERE

Citeste si: Maria Ilioiu, sărut pasional cu iubitul pe care l-a ținut secret până acum! Sunt împreună de 4 ani, chiar și când ea era ispită

New York Post relatează că cei doi au fost prinși cu cinci minute înainte ca tura lui Sanchez să se încheie în jurul orei 18:40. Sanchez nu era îmbrăcată în uniformă și nu era nici înarmată. Aceeași sursă spune că Sanchez purta „o haină neagră, o rochie vișinie și pantofi negri” în momentul în care a fost prinsă.

Scandalos! O polițistă  a fost prinsă făcând sex în timpul programului

Polițista se afla în stare de ebrietate

Brandi ar fi fost în stare de ebrietate și necooperantă atunci când a fost interogată, așadar a fost acuzată că este ”nepotrivită pentru locul de muncă”. Un document al Departamentului de Poliție al orașului New York (NYPD) arată că femeia nu a putut „fi intervievată din cauza stării sale mentale compromise”. În urma acuzațiilor, i-au fost confiscate arma și insigna. (Citeste si: Maramureș: un polițist a semănat groază într-o școală, după ce a lovit 5 elevi în cancelarie)

Brandi Sanchez a lucrat în Poliția din New York din 2004. NYPD nu a negat acuzațiile ce au fost lansate la adresa polițistei.

Foto: New York Post

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate