SCANDALOS! Uite in ce hal arata palmele Micului Hercule dupa antrenamentele inumane de Craciun! Mainile lui Giuliano Stroe sunt o rana vie, desi copilul are doar 9 ani!

In ciuda faptului ca a fost amenintat de Protectia Copilului ca i se vor lua copiii daca va continua cu antrenamentele dure la care-i supune pe cei mici, Iulian Stroe nu tine cont de nimic si-si obliga odraslele la acelasi program draconic de tras de fiare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereChiar si de Craciun, Giuliano Stroe, copilul de 9 ani supranumit Micul Hercule pentru modul in care realizeaza exercitiile sale fizice fenomenale, nu a avut parte de liniste si de relaxare in casa familiei din comuna Icoana, judetul Olt. Si asta pentru ca programul impus de tatal sau, Iulian Stroe (36 de ani), i-a aglomerat peste masura "calendarul", micutul fiind nevoit sa traga de fiare, alaturi de fratele Claudio, pana cand mainile sale au ajuns aproape o rana vie, pline de julituri si aducand mai degraba cu palmele unui taietor de lemne, nu cu ale unui copil!fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate