Stiri

Scandalos! Un bărbat mort de doi ani are de plătit taxe şi impozite! Văduva lui s-a cutremurat

Un caz revoltător a atras atenţia internauţilor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Scandalos! Un bărbat mort de doi ani are de plătit taxe şi impozite! Văduva lui s-a cutremuraticon photo
 
Direcţia de Taxe şi Impozite Craiova a trimis unui fost antrenor de tenis p înştiinţare de plată pentru că nu şi-ar fi achitat asigurarea obligatorie a locuinţei. Bărbatul este mort de doi ani, iar văduva lui a înlemnit când a văzut documentul. 
 
„Noi am fost şocaţi când am văzut asta. Noi am avut grijă să facem succesiunea după soţul meu la scurt timp după decesul acestuia. Practic, locuinţa figurează acum pe numele meu. Nu înţeleg cum este posibil aşa ceva şi nici ce trebuie să fac pentru a îndrepta această eroare”, a explicat Irina Bobocică, soţia craioveanului amendat.
 
Cazul a devenit viral pe internet şi a stârnit revolta internauţilor, ajungând ţi la urechile unui lider PSD. 
 
„În Teleorman morţii votează, în Craiova sunt amendaţi. În goana disperată după bani, Primăria Craiova a început să îi amendeze pe locuitorii care nu au asigurare pe locuinţă. Nu scapă de aceste amenzi nici persoanele care au decedat. Somaţia din imagine a fost trimisă pe numele unui craiovean care a decedat în urmă cu doi ani. Se spune că de moarte şi de impozite nu scapă nimeni. În Craiova, nici morţii nu scapă de amenzi”, a scris Nicolae Giugea pe pagina lui de socializare. 
 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune