Scandalul continuă în familia Mădălinei Manole! Fratele ei face acuzații grave: „Nemernicul ăsta ne-a distrus familia. Mi-a omorât sora!

Fratele Mădălinei Manole face acuzații grave la adresa lui Petru. Îl acuză că le-a distrus familia.

Autor: M.B.

In articol:

De când celebra cântăreță Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor, între familia ei și soțul ei, Petru Mircea, a fost un adevărat război. Ei nu s-au sfiit de la a face declarații scandaloase în presă și a-și aduce jigniri unii altora.

Cea mai mare durere a lui Marian, fratele Mădălinei Manole, este aceea că nu și-a mai văzut nepoțelul de când a murit sora lui. Vinovatul principal ar fi chiar Petru Mircea, care nu-l lasă să îl viziteze pe micuțul Petru Jr.

„Ultima dată când am vorbit cu el la telefon, anul trecut, urla și mă amenința. Nu mi-am văzut nepoțelul de când l-a născut mama lui, doar în poze trimise de fani îl văd. «Monstrul» nu m-a lăsat să-mi văd nepoțelul de când a murit Mădălina. Am fost cu părinții mei de nenumărate ori la poartă la el, la casa din Otopeni și nu am fost lăsați să îl vedem.

Citeste si: CUTREMUR la Cotroceni! Iohannis PLEACĂ. Are pe masă o ofertă NEBUNĂ. Bagajele au fost deja făcute...- bzi.ro

Am încercat să vorbesc prin telefon amiabil, să rezolvăm cumva problema, dar au fost doar țipete, urlete, jigniri și amenințări.

Nemernicul ăsta ne-a distrus familia. Mi-a omorât sora, mama este în groapă, băgată de durere și de boli. Tata a îmbătrânit în nouă ani foarte mult. Am îmbătrânit prea repede cu toții după toate necazurile. Crunt destin, nu-i doresc nimănui acest lucru!”, a declarat Marian Manole pentru Click.ro.

Citeste si: Fostul soț al Brigittei Sfăt a fost filat de SRI! Ovidiu Torj, victimă a ”statului paralel” și al ”protocoalelor secrete”? Dezvăluiri explozive

Șir lung de neînțelegeri între fratele Mădălinei Manole și soțul ei

Nu este prima dată când Marian vorbește despre relația pe care o are cu Petru Mircea. Anul trecut mormântul Mădălinei Manole a fost vandalizat, iar fratele ei l-a sunat și-a sunat cumnatul pentru a-l anunța ce s-a întâmplat.

“Nu ştiu ce mai face Petru, cred că este la piscină! Nu-mi răspunde nici la mesaje, nici la telefon.

I-am trimis SMS recent şi i-am spus aşa: «Vino la cimitir, că ţi-au furat glastra şi florile». Însă nu mi-a răspuns. O fi ocupat, poate e în concediu, cine ştie. Răspunde doar când vrea el! Îl las acum, pentru că o să aibă o toamnă grea, nu ştie ce îl aşteaptă”, a declarat Marian Manole pentru Click!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies