Scandalul continuă în familia Mădălinei Manole! Fratele ei face acuzații grave: „Nemernicul ăsta ne-a distrus familia. Mi-a omorât sora!

Fratele Mădălinei Manole face acuzații grave la adresa lui Petru. Îl acuză că le-a distrus familia.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

De când celebra cântăreță Mădălina Manole și-a pus capăt zilelor, între familia ei și soțul ei, Petru Mircea, a fost un adevărat război. Ei nu s-au sfiit de la a face declarații scandaloase în presă și a-și aduce jigniri unii altora.

Cea mai mare durere a lui Marian, fratele Mădălinei Manole, este aceea că nu și-a mai văzut nepoțelul de când a murit sora lui. Vinovatul principal ar fi chiar Petru Mircea, care nu-l lasă să îl viziteze pe micuțul Petru Jr.

„Ultima dată când am vorbit cu el la telefon, anul trecut, urla și mă amenința. Nu mi-am văzut nepoțelul de când l-a născut mama lui, doar în poze trimise de fani îl văd. «Monstrul» nu m-a lăsat să-mi văd nepoțelul de când a murit Mădălina. Am fost cu părinții mei de nenumărate ori la poartă la el, la casa din Otopeni și nu am fost lăsați să îl vedem.

Am încercat să vorbesc prin telefon amiabil, să rezolvăm cumva problema, dar au fost doar țipete, urlete, jigniri și amenințări. Nemernicul ăsta ne-a distrus familia. Mi-a omorât sora, mama este în groapă, băgată de durere și de boli. Tata a îmbătrânit în nouă ani foarte mult. Am îmbătrânit prea repede cu toții după toate necazurile. Crunt destin, nu-i doresc nimănui acest lucru!”, a declarat Marian Manole pentru Click.ro.

fara descriere

Citeste si: Fostul soț al Brigittei Sfăt a fost filat de SRI! Ovidiu Torj, victimă a ”statului paralel” și al ”protocoalelor secrete”? Dezvăluiri explozive

Șir lung de neînțelegeri între fratele Mădălinei Manole și soțul ei

Nu este prima dată când Marian vorbește despre relația pe care o are cu Petru Mircea. Anul trecut mormântul Mădălinei Manole a fost vandalizat, iar fratele ei l-a sunat și-a sunat cumnatul pentru a-l anunța ce s-a întâmplat.

“Nu ştiu ce mai face Petru, cred că este la piscină! Nu-mi răspunde nici la mesaje, nici la telefon. I-am trimis SMS recent şi i-am spus aşa: «Vino la cimitir, că ţi-au furat glastra şi florile». Însă nu mi-a răspuns. O fi ocupat, poate e în concediu, cine ştie. Răspunde doar când vrea el! Îl las acum, pentru că o să aibă o toamnă grea, nu ştie ce îl aşteaptă”, a declarat Marian Manole pentru Click!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate