Scandalul cu Doru Gușman continuă! Cum încearcă sora lui Petrică Mîțu Stoian să ia obiectele artistului din casa de la Craiova: "Îl puneau să se dușmănească cu toată familia" | EXCLUSIV

Vedete

Scandalul cu Doru Gușman continuă! Cum încearcă sora lui Petrică Mîțu Stoian să ia obiectele artistului din casa de la Craiova: "Îl puneau să se dușmănească cu toată familia" | EXCLUSIV

Scandalul dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian și Doru Gușman continuă!

Maria Tărchilă, una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian, dorește să deschidă un muzeu în memoria artistului, însă lucrurile personale ale celebrului interpret de muzică populară sunt blocate în casa din Craiova.

Luni, Petrică Mîțu Stoian ar fi împlinit onorabila vârstă de 63 de ani, iar cu această ocazie sora regretatului artist i-a făcut o vizită la mormântul de la Craiova. Acum, la aproape doi ani de la momentul în care artistul s-a stins, Maria Tărchilă își dorește să deschisă un muzeu în cinstea artistului.

Aceasta se luptă, însă, cu fostul impresar al lui Petrică Mîțu Stoian și încearcă să obțină bunurile care au rămas în casa cântărețului de la Craiova. Femeia l-a acționat în instanță pe Doru Gușman, iar jurnaliștii WOWbiz.ro au discutat cu avocata Carmen Obârșanu pentru a afla cum încearcă să recupereze bunurile cântărețului.

Petrică Mîțu Stoian a fost, fără îndoială, unul dintre cele mai mari nume din muzica populară românească. Acesta s-a stins într-un mod fulgerător, în toamna anului 2021.

Vestea că artistul a murit a adus un val de tristețe atât în rândul familiei și apropiaților, cât și printre colegii de breaslă care l-au respectat și îndrăgit enorm.

Petrică Mîțu Stoian ar fi împlinit 63 de ani

Luni, în data de 18 septembrie, Petrică Mîțu Stoian ar fi împlinit frumoasa și onorabila vârstă de 63 de ani. Artistul s-a stins însă în urmă cu aproape doi ani, la Reșița, după ce a ajuns de urgență la spital.

Citește și: Jean Paler nu și-a pierdut farmecul! Celebrul comediant a mărturisit că femeile încă îi dau târcoale, deși a trecut de vârsta de 70 de ani: „Mă simt ca un muzeu, sunt vizitat”

La aproape doi ani de la momentul tragic, sora artistului vrea să îi amenajeze un muzeu în casa părintească din Mehedinți. Maria Tărchilă nu știe încă ce piese vor fi expuse în muzeu sau cum se va realiza accesul, pentru că prioritar este să se încheie procesul pe care familia îl are cu impresarul Doru Gușman.

Una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian încearcă să recupereze bunurile artistului din casa de la Craiova, însă pentru moment aceasta se judecă c u impresarul artistului. În ziua în care îndrăgitul interpret de muzică populară ar fi împlinit 63 de ani, sora dânsului i-a făcut o vizită la cimitirul din Craiova.

"Eu am fost la mormânt astăzi, pentru că a fost ziua lui. Ar fi împlinit 63 de ani", a spus Maria Tărchilă, pentru WOWbiz.ro.

Petrică Mîțu Stoian

Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: Facebook]

Cum încearcă una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian să recupereze bunurile artistului

Maria Tărchilă se află în proces cu Doru Gușman și încearcă să recupereze bunurile artistului din casa în care a locuit la Craiova, tocmai pentru a le expune la muzeu. Procesul a început în primăvara acestui an, iar în prezent cei doi se judecă.

Citește și: Mariana Ionescu Căpitănescu spune povestea din spatele cadoului pe care i l-a oferit Cristinei Spătar la nuntă: "Eu le-am făcut". Cum s-au cunoscut cele două artiste| EXCLUSIV

Avocata Carmen Obârșanu a vorbit cu jurnaliștii WOWbiz.ro și a povestit cum decurg lucrurile. Aceasta este de părere că artistul ar fi fost influențat de bunul său prieten în relațiile cu familia.

"Mergem în continuare cu procesul, cu plângerea pe care am făcut-o la poliție. Doru Gușman a început să râdă că nevasta-sa îl întreținea de fapt pe Petrică Mîțu Stoian, asta a fost în birou la poliție. După care a început să mă atace pe Facebook.

Eu de fapt știu ce era în spatele acelei așa zise prietenii. Îl puneau să se dușmănească cu toată familia, lui îi era frică să dea telefon chiar și acasă la familie, dar procesul continuă", a spus Carmen Obârșanu, pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

petrica mitu stoian

Petrică Mîțu Stoian

[Sursa foto: Facebook]

Familia lui Petrică Mîțu Stoian și impresarul Doru Gușman, în plin proces

Familia lui Petrică Mîțu Stoian și impresarul Doru Gușman, bun prieten al artistului, se judecă în prezent pe bunurile pe care interpretul de muzică populară le avea în casa de la Craiova. Avocata Mariei Tărchilă susținea, la finalul lunii mai, că impresarul lui Petrică Mîțu Stoian i-ar fi spus că artistul și-ar fi adus toate bunurile la București, unde le-a și împărțit înainte să moară.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian! Ce au stabilit legiștii în raportul de expertiză privind decesul: "Spun că nu poate fi depistată de medic la control"| EXCLUSIV

"Au fost audiați martorii, a fost audiat domul Gușman. A recunoscut în parte că i-a reținut bunurile. Purta inelul lui Mîțu la deget când a venit la audieri. I-am spus că sângele este mai aproape decât așa – zisa prietenie, în condițiile în care a afirmat că Petrică Mîțu Stoian era cam sărac și bunurile de valoare le avea de la nevasta lui Gușman.

Lucrul acesta a deranjat foarte mult și familia, păi cum să facă afirmația aceasta. A susținut că soția lui i-a cumpărat inelul", a explicat Carmen Obârșanu, pentru WOWbiz.ro.

Ai informații care pot deveni o știre? Intră în contact cu reporterii noștri pe adresa de mail [email protected]!