Scandalul dintre ABI și Alex Velea a luat sfârșit: „Fac un pas în faţă şi.. SCUZE”

Scandalul dintre ABI și Alex Velea pare a fi pe terminate după ce Regele României a spus public că își cere scuze de la Alex Velea.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

alex velea si antonia

Scandalul dintre Alex Velea și Abi a ținut câteva luni bune și la un moment dat au intervenit mai multți artiști care au ținut să îi ia apărearea lui Alex Velea.
Astfel, după ce ABI a fost luat la rost de mai mulți artiști autohtoni și Alex Velea a lansat și o melodie legată de scandal, ABI a hotărât că este momentul să pună capăt.

Citeste si: Simona Bacia, o fetiță de 12 ani din Petronșani este căutată cu disperare de părinți după ce a dispărut de la școală

Citeste si: Primele imagini cu Prințul Harry și Meghan Markle după ce au renunțat la titlul regal. Detaliul care a stârnit entuziasmul fanilor

Citeste si: Mesajul emoționant postat de Mădălin Ionescu pe contul de Instagram al Cristinei Șișcanu, după ce vedeta a izbucnit în plâns la Survivor România

Scandalul dintre ABI și Alex Velea a luat sfârșit: „Fac un pas în faţă şi.. SCUZE”

Scandul dintre ABI și Alex Velea ar mai fi continuat dacă ABI nu s-ar fi gândit că este momentul să plece capul în fața lui Alex Velea și să recuoască că a greșit. 

alex velea

Artistul a postat mai multe InstaStory în care spunea că vrea să puncă capăt schimbukui de replici dintre el și Alex Velea. 

„O să fiu eu ălă matur în situaţia asta. Fac un pas în faţă şi.. SCUZE VELEA! Gata, putem să lăsăm subiectul ăsta, pentru că m-am plictisit de el, vă rog?”, a scris Abi Talent pe contul lui de Instagram. În plus, ABI susține că, deși și-a cerut scuze, nu regretă vorbele pe care i le-a adresat iubitului Antoniei. 

abi talent

“Frică? Niciodată! Nu regret nimic din ce am zis şi o mai zic de 10 ori în gura mare. Doar că vedeţi voi, am prea multă putere ca să mă limitez la o ceartă cu Velea, aşa că mai bine o termin!”, a continuat ABI.

În scandalul celor doi artiști s-a adus în discuție și lipsa de educație a lui ABI Talent, așa că artistul a pus punctul pe i și a explicat care este adevărul despre acest subiect.

“Propun să vorbim faţă în faţă, dacă tot vreţi să vedeţi diferenţa de gândit, pe loc, filmat! Când am timp, gen”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate