Scandalul dintre ABI Talent și Alex Velea continuă! Ce a putut să spună Alex Velea despre rivalul lui: „Cine este Laby și ce reprezintă...”

Scandalul anului dintre ABI Talent și Alex Velea nu pare a avea un sfârșit prea curând și niciunul dintre protagoniști nu vrea să lase garda jos.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere

Alex Velea a făcut câteva postări pe Instastory în care îl denigrează pe ABI Talent și mai mult decât atât, îl atacă prin prisma tatălui său care este la închisoare. 

Citeste si: Nepotul lui Nicolae Ceauşescu e revoltat că românii suferă pentru incendiile din Australia: “Plângeţi pădurile în flăcări ale altora. Ale noastre ţipă sub drujbe de 25 de ani şi nimeni nu varsă o lacrimă”

Citeste si: Cum să protejezi motorul diesel iarna? Sfaturi pentru a-ți proteja automobilul în anotimpul rece

Citeste si: Prima reacție a Antoniei după ce a fost atacată de Abi Talent: „O să te coste tupeul ăsta ieftin”

Scandalul dintre ABI Talent și Alex Velea continuă! Ce a putut să spună Alex Velea despre rivalul lui: „Cine este Laby și ce reprezintă...”

Alex Velea nu vrea să renunțe la rivalitatea dintre el și cântărețul de 19 ani și continuă seria jignirilor de ambele părți. Într-o postare pe Instagram Alex Velea îl poreclește pe ABI „Laby” și explică care este semnificația poreclei. 

„Cine e Laby și ce reprezintă.. LABY (labii) - repliuri mucoase, situate de o parte și de alta a vestibulului vulvei, înăuntrul labiilor mari. Labiile mici se unesc anterior, formând preputul clitorisului, iar posterior de acesta un repliu transversal, frâul clitorisului.”, a scris Alex Velea pe Instagram. Iar povestea nu se oprește aici, pentru că Alex Velea a mai continuat cu o postare în care l-a adus în discuție și pe tatăl lui ABI. 

fara descriere

„Băi Laby! M-a sunat taică-tu de la puşcărie şi m-a rugat să te iert pentru hazu slab pe care-l ai, fiindcă tu nu ai fost chiar un copil dorit. Dacă tot stăteam la "taină" ca bătrânii, mi-a mai recunoscut că te-ai născut la 8 ani (în primii 7 ani de-acasă cică asimilezi mute info, îţi dezvolţi caracterul, ruşinea şi respectul). A...Şi a mai zis că te salută.", a scris Alex Velea. 

fara descriere

În plus, Alex Velea a postat mai multe filmulețe în care ABI este batjocorit pe scenă și este strigat „Regele Măscăricilor”, așa cum l-a poreclit. 

La rândul lui, ABI, a făcut și el câteva instastory în care îi răspunde lui Alex Velea. 

„De la șapte până la 12 ani am stat fără tată și din momentul în care te legi de chestia asta, s-a cam terminat. Eu măcar am un singur tată... copiii tăi au doi tați. Antonia, zic să rămâi doar cu Vincenzo că și așa ești căsătorită doar cu el în acte”, a scris ABI Talent pe contul lui de Instagram. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate