Scandalul dintre Codin Maticiuc şi Margherita de la Clejani continuă! Replica dură a ”craiului de Dorobanţi” pentru fata Clejanilor

Codin Maticiuc şi Viorica de la Clejani, mama Margheritei, şi-au adresat replici dure, după ce ”craiul de Dorobanţi” a scris pe reţelele de socializare că fata Clejanilor este urâtă din cauza operaţiilor estetice.

Autor: A.V.

De câteva zile, Codin Maticiuc şi Margherita de la Clejani, implicit mama Margăi, Viorica, sunt într-un ”vârtej” al scandalurilor, iar acest lucru este vizibil pe reţelele de socializare.

Codin Maticiuc a primit, de data aceasta, un mesaj din partea Margheritei de la Clejani, în care Marga îi mulţumeşte ”craiului de Dorobanţi” pentru cuvintele spuse despre ea.

Mesajul lui Codin Maticiuc pe reţelele de socializare: "Ca să vedeţi că sunt băiat corect până la capăt va postez aici şi mesajul primit de la Margherita. Diametral opus de cele ale mamei sale, mesajul ei e genul ăla care te baga in pământ de ruşine după ce tu ai scris nişte mizerii (chiar dacă adevărate dar totuşi nişte mizerii care fac rău). Aşa că sunt corect şi vă arăt şi mesajul ei cu care m-a lovit efectiv. Păcat ca a venit o zi mai târziu, după ce ma terfelise mama dânsei. Dacă îl vedeam primul, doamna Viorica avea wild card de înjurat o săptămână de la mine ca a crescut o fată foarte cool pe reacţii”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mircea Radu are gânduri negre la împlinirea a 50 de ani: “Ştiu cum e moartea. Am trecut prin chinul de dinaintea fiecărei vieţi ce mi s-a luat”

Se închid şcolile! Un ciclon loveşte România săptămâna viitoare

Toată lumea a văzut la tv cearta dintre Andra şi Tudor Chirilă! Ce s-a întâmplat între cei doi însă în pauză! Andra a izbucnit în plâns! AVEM INFORMATII EXCLUSIVE

Dana Budeanu, declarații despre vaccin: „Nu mă voi vaccina niciodată”

Calendar Ortodox 14 mai 2021. Unul dintre cei mai mari sfinți vindecători ai Ortodoxiei

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Mărturii despre viaţa de apoi. O femeie susține că timpul se oprește pe acel tărâm. Ce spun specialiștii

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies