Scandalul dintre Iulia Albu si Alex Velea imparte lumea showbiz-ului in doua. Uite ce zice Mihai Morar despre galceava care a luat nastere intre fashionista si artist

Taraboiul iscat in urma cu cateva zile intre Iulia Albu si Alex Velea, dupa ce fashionista i-a acordat nota 3 artistului, penalizandu-l pentru faptul ca a ales sa poarte un lant "de manelist" la gat, se amplifica de la o zi la alta. Schimbul acestora de replici pare sa nu se mai sfarseasca, o serie de alti artisti sau oameni de televiziune intrand in conflictul care face deliciul publicului.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereMihai Morar sustine ca singura sa “vina” este aceea ca a abordat acest subiect in timpul matinalului de la Radio ZuMihai Morar este unul dintre acestia, moderatorul TV trezindu-se bagat de unii sau de altii in scandalul dintre Velea si Iulia Albu, dupa ce a abordat subiectul in cadrul matinalul sau de la Radio Zu si a avut o postare pe Facebook. Astazi, Morar explica de la ce a pornit totul. fara descriereAcesta este "lantul de manelist" din pricina caruia Velea a fost taxat si a primit nota 3 de la fashionistafara descriereIulia Albu e la cutite cu Alex Velea“Noi la Zu, la matinal, asta facem. Discutam subiecte legate de showbiz, le tratam ca pe pamflet, iar aceasta a fost una dintre glumele zilei. Referitor la scandalul dintre cei doi, nu sunt nici cu unul, nici cu altul. Remarc insa ca unii dintre noi au foarte mult timp liber. Stiu cu ce se ocupa Alex Velea. Este artist, are o cariera si a dovedit ca poti sa te ridici prin munca si talent. Spun asta pentru ca sunt om de radio si i-am urmarit activitatea. Nu stiu insa cu ce se ocupa Iulia Albu si, in principiu, eu aleg meseria. Cred ca spune multe despre cel din fata ta. Iar pentru mine, Iulia Albu ramane fosta sotie a lui Mihai Albu”, a declarat Mihai Morar pentru WOWbiz.ro.

Velea nu stie in ce s-a bagat! Intra sa vezi ce are de gand sa ii faca Iulia Albu pentru injuriile aduse! E o initiativa fara precendent in Romania care i-ar putea afecta serios cariera cantaretului!

Iulia Albu s-a dezlantuit! L-a distrus pe Velea dupa ce el a facut-o zdreanta! Vezi cum l-a atacat! Razboi ca asta n-a fost niciodata in showbiz! Atentie, articol plin de expresii licentioase!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate