Vedete

Scandalul epocal dintre Rebengiuc si Stela Popescu! "Pai, cine e Stela Popescu, care spune aceleasi bancuri de 50 de ani?"

Stela Popescu a murit anul trecut, la 81 de ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Scandalul epocal dintre Rebengiuc si Stela Popescu! "Pai, cine e Stela Popescu, care spune aceleasi bancuri de 50 de ani?"icon photo
Pe 14 decembrie 2011, Stela Popescu, actrita care a murit anul trecut, pe 23 noiembrie, la 81 de ani, a primit o stea pe "Aleea Celebritatilor", amplasata pe strada Timpului din Capitala. Gestul autoritatilor l-a scandalizat pe Victor Rebengiuc, care s-a intrebat de ce nu a primit inca aceasta onoare sotia lui, Mariana Mihut, o apreciata actrita.

“Pai, are Stela Popescu stea inaintea Marianei Mihut? Cum adica? Pai, cine e Stela Popescu, care spune aceleasi bancuri de 50 de ani, si cine e Mariana Mihut, care are un repertoriu de roluri extraordinare facute pana acum?”, a declarat  atunci Rebengiuc intr-un interviu pentru ziarul Ring. “Fiecare e liber sa gandeasca ce vrea. Nu ma intereseaza subiectul”, a reactionat elegant Stela Popescu.

Scandalul epocal dintre Rebengiuc si Stela Popescu! "Pai, cine e Stela Popescu, care spune aceleasi bancuri de 50 de ani?"

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune