Scandalul intre fratii Dolanescu se reia! Ionut: Dragos e o nulitate! Reactia lui Dragos

Scandalul dintre fratii Dolanescu, aparut dupa moartea marelui cantaret Ion Dolanescu, se reia la cativa ani dupa ce a izbucnit.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

"Poate să ajungă şi preşedinte în Costa Rica, n-am nevoie de el, tot o nulitate este! Caracterul lui e acelaşi. Tata a fost şi el parlamentar, iar lumea îl ţine minte tot ca pe un interpret de muzică populară, nu ca pe un politician (n.r. Ion Dolănescu a fost deputat în legislatura 2000-2004)", a declarat Ionut Dolanescu despre fratele lui Dragos.

Intrat in direct la TV, Dragos i-a dat replica lui Ionut. "Întotdeauna am fost întrebat de ce nu locuiesc în România, dar decât să trăiesc cu un nume mare în spate, numele lui tata, eu am ales să vin în Costa Rica să văd ce pot să fac. Tata e recunoscut ca un mare compozitor şi interpret. El a fost un tată extraordinar, un patriot. Dar... ăsta e Ionuţ şi ăsta e caracterul lui. Când vor trece anii i se va vedea mai bine caracterul. Nu are foarte multe cuvinte în dicţionarul lui, pentru fratele meu mama mea, care e medic ginecolog, e o nulitate. Dacă nu îl chema Ionuţ Dolănescu şi ar fi trebuit să o ia de ala 0 ar fi reuşit? Data viitoare poate discutăm despre alte subiecte decât Ionuţ şi declaraţiile lui de prost gust", a spus Dragos Dolanescu la TV.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: