Scandalul legat de „Insula iubirii” continuă! O fostă concurentă face acuzaţii năucitoare după ce a fost filmată în timp ce făcea sex: „Au fabricat dovezi!”

Elena Stroe revine cu acuzaţii la adresa emisiunii.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Elena Stroe este una dintre cele mai controverstae foste concurente de la „Insula iubirii”. Bruneta a mers la emisiune împreună cu Sasha, însă comportamentul şi declaraţiile lor au arătat tuturor faptul că ei nu erau, de fapt, un cuplu. Acolo el s-a îndrăgostit nebuneşte de ispita Maria, în timp ce presupusa lui iubită s-a îndrăgostit mai întâţi de Matei şi apoi de Tomiţă, cu care a şi întreţinut relaţii sexuale chiar în faţa camerelor. 
 
La scurt timp după ce a părăsit „Insula iubirii” Elena Stroe a făcut declaraţii şocante la adresa emisiunii, iar alţi concurenţi i-au dat dreptate. Tot ea a spus că producătorii ştiau că ea şi Sasha nu mai formau un cuplu încă din anul 2012, însă s-au prefăcut că nu fuseseră informaţi înainte pentru a folosi acest lucruri împotriva lor şi a-i umili public. Mai multe persoane care au fost în Thailanda au susţinut că au fost manipulate şi îndemnate să facă lucruri ce nu le stăteau în caracter, până când au cedat.
 
Deşi a şters videoul în care vorbea despre ce s-a întâmplat în Thailanda, Elena Stroe este hotărâtă să spună versiunea ei de adevăr. 
 
 
„M-am săturat de mizeriile ăstora de pe insulă. De toate rahaturile pe care le fac. Ultima ediţie mi-a pus capac.  Mi-au băgat live-ul şi niste poze în ultimul episod. Este o emisiune unde manipularea psihologică predomină şi este aplicată şi în rândul telespectatorilor.
 
Mă deranjează când se folosesc de naivitatea tuturor.
În ultimul episod mi-au folosit live-ul făcut pe Facebook şi două poze personale. Au «fabricat» dovezi de ameninţare ale unui concurent, însă au blurat tot. Nu-i normal aşa ceva”
, a declarat Elena Stroe pentru Cancan. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mirela de la „Insula iubirii”, prima declaraţie despre nuntă! Surpriză, mirele nu e Gojman

Ispita Eugenia de la "Insulă" este însărcinată! Detaliul care i-a pus pe gânduri pe prietenii săi

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Faimoasele, declarații acide despre băieții din echipa lor: „Suntem luate la mișto și bârfite. Suntem înjurate”

Nenorocirea care loveşte toată Europa! Tot continentul, în pericol. Situaţia este dramatică

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Spectrul Cernobîl apare la granița României

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies