Scandalul pe vila lui Adrian Iovan se reaprinde! Romanita si fosta iubita a pilotului se reintalnesc in instanta, la 4 ani si jumatate dupa accidentul din Apuseni EXCLUSIV

Scandalul legat de casa lui Adrian Iovan din Otopeni nu s-a incheiat nici acum, la 4 ani si jumatate dupa moartea pilotului.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Romanita Iovan si Mihaela Steriu, fosta sotie respectiv fosta iubita a pilotului Adrian Iovan, mort in accidentul aviatic din Apuseni, in ianuarie 2014, continua sa se razboiasca prin tribunal. Miza o reprezinta casa din Otopeni, in care Adrian Iovan si-a trait ultimii ani, dupa divortul de Romanita. Cu o luna in urma, cererea de partaj judiciar a fost inregistrata la Curtea de Apel Bucuresti, iar in aprilie, Mihaela Steriu a atacat incheierea din februarie a Tribunalului Bucuresti, prin care judecatorii hotarau suspendarea sedintei.

Romanita Iovan s-a plans cu cativa ani in urma ca fiul ei, Albert, nu poate intra in casa din Otopeni nici macar pentru a-si lua lucrurile pe care le avea la tatal lui. Creatoarea spunea ca nu a gasit nici o cale de dialog cu fosta iubita a lui Iovan, astfel ca situatia mostenirii pilotului a ramas in mainile judecatorilor.

Situatia casei din Otopeni a fost una extrem de complicata, in conditiile in care aceasta a fost detinuta in co-proprietate de Adrian Iovan si Mihaela Steriu. Cu cateva luni inainte sa moara, Iovan scosese la vanzare casa din Otopeni, pentru care cerea 260.000 euro. Ulterior, imobilul n-a mai fost vandut pentru ca situatia juridica a mostenirii a ramas incerta. 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate