Scandalul uriaș dintre Cruduța și Leo de la Strehaia! ”Prințul țiganilor” a acuzat-o că i-a cerut 10.000 de euro pentru a fi iubita lui! ”Nu aş spune că este o paraşută, ci este o fată care vrea să vadă că are mulţi bani” Când s-a întâmplat asta?

Leo de la Strehaia a dezvăluit că Daniela Crudu i-a cerut bani mulți pentru a fi iubita lui

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

În urmă cu câțiva ani, Daniela Crudu a fost dată afară de la o emisiune matinală, unde era asistenta lui Răzvan și Dani, după un scandal uriaș cu Leo de la Strehaia. La vremea respectivă, toată lumea a rămaș șocată, atunci când “Prințul țiganilor” a declarat că i-ar fi dat 10.000 de euro Crudutei pentru…amor și nu-i mai poate recupera de la ea, întrucât nu s-a ținut de cuvânt și l-a lăsat cu buza umflată.

"Daniela Crudu e o fată bună. E o fată pe care o excită banii. Nu aş spune că este o paraşută, ci este o fată care vrea să vadă că are mulţi bani şi pe care-i place să-i producă singură", a spus atunci  Leo pentru evz.ro, dar a specificat și faptul că nu îi poartă pică.

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

Cruduța a fost dată afară de la matinal din cauza lui Leo de la Strehaia

Daniela Crudu a declarat atunci că Leo de la Strehaia este un mincinos şi încearcă să îşi facă reclamă prin ”fabricarea“ scandalului în care a implicat-o. Deși a plâns în hohote pe la televizor și a încercat să se apere, șefii nu au crezut-o și au “zburat-o” din emisiune, mai ales că ea avea să recunoască faptul că, totuși, a primit o sumă de bani de la Leo, dar sub formă de "cadou", și era vorba de 5000 lei, și nicidecum 10.000 de euro așa cum ar fi declarat bărbatul.

Citeste si: Ce s-a întâmplat în restaurantul în care a petrecut Daniela Crudu! Imaginile de dinaintea bătăii sălbatice pe care a încasat-o VIDEO

Citeste si: Primele imagini cu bărbatul care a băgat-o în spital pe Daniela Crudu

Citeste si: Declarație halucinantă a iubitului Danielei Crudu: ”Dacă o băteam, nu mai ieșea din spital”

Cruduța i-a cerut 10.000 de euro lui Leo de la Strehaia! ”Asta este cea mai mare prostie din viața mea” 

Dacă Cruduța i-a cerut 10.000 de euro lui Leo de la Strehaia pentru a fi iubita lui, iar manelistul a spus totul public, nici bruneta nu s-a lăsat și a pus tunurile pe controversatul ”print al țiganilor”! “El vrea să se răzbune, îi este ciudă că nu m-am culcat cu el. De aceea, îi zic... băiete, ai dat 50 de milioane (lei vechi-n.r.)! Recunosc că am greșit și că fac prostioare, dar fac prostioare mici, nevinovate. Asta este cea mai mare prostie din viața mea, cea în care am avut noi doi o legătură. Eu nu sunt o hoață”, a comentat diva. ”Am recunoscut că Leo mi-a dat 50 de milioane. El mi-a spus că banii au fost un cadou. Este un mincinos. Îi dau fustă şi microfon ca să se facă vedetă pe spatele meu ", s-a apărat Daniela la vremea respectivă. Cu toate acestea, ea a fost data afară de la matinal și o bună bucată de vreme a stat dincolo de lumina reflectoarelor, până când Dan Capatos a ales-o asistenta sa ”păcătoasă”. 

Galerie foto 
Citește și:

Revoltător! Ce a apărut pe pagina de wikipedia a Danielei Crudu în ziua în care a fost maltratată de iubit: “Dată deces 2020/02/09”

Daniela Crudu a fost bătută în mașină de iubitul croat: "I-a dat un pumn în față la semafor"

Dan Bittman, umilit de un celebru jurnalist Antena3. Ce a dezvăluit public despre acesta

Daniela Crudu are fața distrusă după bătaie! Câți bani a cheltuit pe operațiile pe care i le-a stricat acum iubitul

Ce a spus Anamaria Prodan după ce a aflat de bătaia încasată de Daniela Crudu? "Femeile din România au, în general, treaba asta..."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies