Scandalul uriaș dintre mama Asianei de la Survivor România și părinții lui Emy! ”Fiica dumneavoastră este o nouă Ana Pal, dar ea își va bate coechipierii! Se antrenează cu ei pentru un concurs de sumo”

Mama Asianei Peng este extrem de contrariată de comportamentul faimosei Emy Alupei și a taxat-o dur pe cântăreață în fața părinților ei

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere


In articol:

Situație fără precedent la Survivor România!Emy Alupei a ajuns la capătul puterilor în Republica Dominicană și s-a transformat într-o adevărată ”fiară” în fața colegilor, pe mulți dintre ei jignindu-i ca la ușa cortului.

"Nu suntem o echipă, asta-i problema! Ne urâm! Ne facem pe la spate, suntem răi, (...) de aceea nu câștigăm niciodată! Niște șerpi, o mână de oameni și ne mâncăm între noi!", au fost cuvintele strigate cu furie de catre Emy catre echipa ei.

Citeste si: Ce i-a lipsit Grațielei cât a fost la "Survivor România"? A dezvăluit totul acum: "Tot timpul am visat să...."

Citeste si: Karina, decizie șoc la întoarcerea în țară în privința lui Andrei de la Survivor România! Războinica a spus TOT, cu lacrimi în ochi! ”Mă mut la el”

Citeste si: Culiță Sterp a spus totul despre Iancu și Andrei la Survivor România! ”Nu trebuie subestimat fratele meu! Știe că un prieten de azi, mâine îți poate fi un dușman”

fara descriere
Emy Alupei a tunat și a fulgerat! ”Ești o panaramă de om”

Furioasă că nu se mai înțeleg, noua concurentă de la Survivor România a făcut acuzații grave la adresa lui Ghiță Balmuș. Ea a susține că el este un om fals și a încercat să o atragă pe Asiana de partea lui după ce s-a certat cu Elena. „Nu ți-e rușine, Ghiță? Ești o panaramă de om. Nu te uiți la tine? O făceai pe Asiana **** că se duce la toată lumea și vorbește. Nu ești în stare să-i spui în față. Spune-i în față că o făceai **** cu Grațiela pe plajă!”, a acuzat Emy Alupei.

fara descriere

Mama Asianei Peng, scandal uriaș cu părinții lui Emy Alupei! ”Sincer, când mă uit la ea, am senzația că se antrenează pentru un concurs de sumo” 

Dacă la astfel de acuze, Ghiță s-a apărat, spunând că „nu pot să înțeleg ce se întâmplă cu Emy! Ea s-a schimbat la față după ce a vorbit cu Elena. S-a stricat starea de spirit a echipei”, luni seara, la FanArena, spiritele aveau să se încingă din nou, atunci când Silvana Peng a avut și ea de spus cuvinte grele la adresa cântăreței de trap, despre care susține că nu își poate controla nervii în Republica Dominicană și îi este teamă de o eventuală reacție violentă.

Mai mult decât atât, mama Asianei Peng a intrat într-un scandal uriaș cu părinții lui Emy Alupei, în momentul în care a afirmat că faimoasa ar putea recurge la pumni pentru a face dreptate. ”Fiica dumneavoastră este o nouă Ana Pal, dar ea își va bate coechipierii! Doamne ferește să se ajungă acolo... Sincer, când mă uit la ea, am senzația că se antrenează pentru un concurs de sumo”, a declarat Silvana. Răspunsul soților Alupei nu a întârziat nici el. ”Eu zic să vă uitați mai bine la fata dumneavoastră, la ce face acolo, de ce a ieșit din sport și nu să vă dați cu părerea despre fizicul lui Emy. Ea este la Survivor România și punct. Ar trebui să aveți mai mare grijă la cuvinte”, au concluzionat aceștia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate