Scantei in platoul WOWbiz! Sanzi l-a luat la bataie pe pustiul care a hartuit-o! - Protagonistii si-au aruncat vorbe grele care l-au lasat masca si pe Madalin!

Sanziana Buruiana regreta si acum ca a avut o aventura de-o zi cu tanarul Florin si spune ca aceasta o hartuieste si ca vrea sa isi faca reclama pe spatele ei. ##VIDEO114147##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descrierefara descriereSanzi a povestit la WOWbiz varianta ei de poveste si a spus ce s-a intamplat intre ea si Florin. "Eu i-am spus ca n-are rost sa isi faca reclama pe spatele meu. I-am spus ca nu e barbat adevarat daca face ce face. Mi-a spus, cand m-a intalnit, ca e cel mai mare fan al meu. Nu s-a intamplat nimic intre noi, doar un flirt la mare si atat. El mi-a stricat imaginea pe care mi-am construit-o in ultimii 10 ani!", a atacat Sanzi

##VIDEO114145##

fara descrierefara descrierefara descriereFlorin n-a suportat acuzele care i-au fost aduse si a iesit la ataca. Mai mult, omul a amenintat-o ca maine la prima ora va merge la politie daca ea nu isi va cere scuze public ca l-a acuzat de hartuire.  "Am aparut sa vorbesc pentru ca ea mi-a spus ca sunt un psihopat, un dement, care o hartuieste. Aceasta Buruiana minte de ingheata apele. Daca pana maine, la prima ora, nu iti ceri scuze public, o sa merg la politie si o sa te denunt. Va spun ca relatia noastra s-a consumat la mine in apartament.", a spus Florin.

##VIDEO114153##

In peisaj a aparut si Alexandra, o buna prietena de-a lui Florin. Alexandra a luat-o "tare" pe Sanzi, moment in care blondina s-a blocat si s-a cam pierdut in declaratii. Ei s-au certat la cutite, au amenintat cu inregistrari, cu politie si cu judecatorie si pana la urma au ajuns la un consens: vor merge toti la detectorul de minciuni pentru a stabili cine spune adevarul. Alexandra a fost cea mai vehementa si a sarit la gatul Sanzianei.

##VIDEO114154##

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate