Stiri

Scapă de aceste 13 lucruri din viaţa ta şi vei şti ce este fericirea adevărată!

Eliberează-ţi viaţa de următoarele lucruri nefolositoare şi vei simţi că viaţa ţi se umple de fericire şi plăcere. Nu te rezuma doar la citit, treci la acţiune.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Scapă de aceste 13 lucruri din viaţa ta şi vei şti ce este fericirea adevărată!

1. Renunţă la dorinţa de a avea întotdeauna dreptate

Printre noi sunt atât de mulţi oameni care pur şi simplu nu sunt capabili să tolereze puncte de vedere diferite de ale lor. Nu merită efortul! 

2. Nu mai încerca să controlezi totul

Renunţă la nevoia de a controla orice se întâmplă în viaţa ta: oameni, situaţii, evenimente etc. Indiferent că este vorba despre familie, prieteni, colegi sau străini de pe stradă, lasă-i să fie ceea ce sunt. 

3. Nu mai da vina pe altcineva/ceva

Eliberează-te de nevoia de a da vina pe alţii pentru ce ai sau nu ai. Nu-ţi risipi energia pe asta şi asumă-ţi întreaga responsabilitate pentru viaţa ta. 

4. Renunţă să mai foloseşti limbajul negativ cand vorbeşti cu tine insuţi/ăţi

Atat de mulţi se rănesc singuri pentru că permit gândurilor negative şi emoţiilor să le controleze viaţa. Nu crede orice îţi spune creierul raţional. Eşti mai bun şi capabil decât crezi tu insuti/ati. 

5. Nu te mai plange

Eliberează-te de nevoia de a te plânge de lucrurile, oamenii, evenimentele şi situaţiile care te fac nefericit şi te deprimă. Nimic nu te poate face nefericit dacă tu nu permiţi asta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Denise Rifai, reacţie fabuloasă după ce a aflat că Gabriela Firea a dat-o în judecată! ”Nu o cred în stare să ducă un meci cu mine”! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO icon photo

Vedete

Ghiţă Mureşan şi-a revăzut prietenii din România! Uite-l pe uriaşul din NBA într-o ipostază ”războinică” alături de Petre Brănişteanu FOTO

Ghiţă Mureşan (47 de ani) este stabilit în Statele Unite, dar vine des în ţară, unde se vede cu prietenii.

Titlu secțiune