Scarbos! Si-a muscat vecinul de penis dintr-un motiv stupid si acum trage ponoasele! Uite ce pedeapsa a primit agresorul pentru fapta sa

Un bărbat care şi-a atacat vecinul, muşcându-l de penis, va rămâne mulţi ani după gratii, dat fiind faptul că judecătorul s-a îngrozit de gestul lui, mai ales că toată cearta a pornit de la volumul ridicat al unui Xbox.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereJason Martin, un bărbat de 41 de ani, a fost arestat după ce şi-a muşcat vecinul de penis, prin pijamale, având încă sânge la gură atunci când a fost prins, potrivit Mirror.

Inedit este faptul că incidentul a pornit de la un Xbox, dat prea tare, lucru care l-a deranjat atât de rău pe agresor încât a recurs la un gest ieşit din comun, care i-a speriat până şi pe procurori. Doctorii au reuşit să trateze victima, cusând penisul la loc, dar vecinul a suferit dureri groaznice, aşa cum nu "a simţit vreodată în viaţa lui".
"A fost o muşcătură minoră. Am muşcat de unde am putut, nu am realizat că era vorba de testiculele lui. Nu am făcut asta. Eu nu sunt homosexual. Doar gândul de a pune penisul unui bărbat în gura mea...asta nu este pentru mine. Nici pentru un milion de ani nu aş face asta".

Martin a primit o pedeapsă pe măsura faptei, şapte ani pentru intenţia de rănire şi un an pentru şofat periculos, având destul timp să se gândească la faptele sale, informeaza romaniatv.net.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate