Scarlett Johansson: "Scenele sexuale reprezintă o provocare, am trup ok, nu deosebit de remarcabil dar..."

Scarlett Johansson a dezvăluit într-un interviu recent faptul că scenele sexuale reprezintă pentru ea o "provocare", dar ele sunt şi "eliberatoare", informează contactmusic.com.

Distribuie pe:

fara descriereVedeta americană crede că scenele în care trebuie să facă dragoste cu partenerul ei de pe marele ecran reprezintă o "provocare", pentru că necesită foarte multă concentrare şi energie, iar ei îi place să renunţe la inhibiţii atunci când are de interpretat un personaj sexy.

"Trebuie să renunţi complet la a-i judeca pe ceilalţi, iar acest lucru poate fi eliberator. Este o provocare. Trebuie să rămâi ancorat în acel moment", a declarat actriţa.

În ciuda faptului că are un fizic de invidiat, Scarlett Johansson, care are o fiică în vârstă de două luni, Rose, cu soţul ei, jurnalistul francez Romain Dauriac, este de părere că trupul ei "nu este remarcabil", iar ea nu se consideră deloc o femeie sexy.

"Am un trup OK. Nu aş spune că el este deosebit de remarcabil. Nu-mi plac coapsele mele, partea lor de mijloc", a dezvăluit actriţa în emisiunea de televiziune în care jurnalista Barbara Walters a anunţat Topul 10 al celor mai fascinanţi oameni din lume pe anul 2014.

Vorbind despre faptul că mulţi oameni o consideră o femeie sexy, vedeta a declarat: "Nu-mi pun niciodată o mască sexy pe chip, aşadar nu ştiu ce înseamnă să joci pentru a seduce".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate