Scenă greu de privit! Un tată își bate copilul bolnav, în timp ce mama filmează totul: „Tată, nu mai”

Un tată din Iași devine violent cu fiul bolnav, în timp ce este filmat de soția lui! Imaginile au ajuns pe Internet și au stârnit revoltă.

Autor: Amalia Florea

In articol:

Mai multe imagini șocante au apărut în spațiul public, cu un tată care își bate copilul. Inițial, toți au crezut că este un filmuleț în care tatăl și fiul lui se joacă, dar abia apoi urmează scena greu de privit. Cei doi nu se aflau singuri în casă, mama micuțului era și ea acolo, dar în loc să își apere copilul, aceasta a făcut un gest incredibil,

a luat telefonul și a început să filmeze, râzând. 

Scena revoltătoare a avut loc în Iași, în urmă cu câteva ore

Potrivit primelor informații, incidentul a avut loc în Iași, iar micuțul ar avea unele probleme de sănătate, dar asta nu i-a împiedicat pe părinți să îl umilească. Imaginile au stârnit revoltă în mediul online, după ce videoclipul a apărut pe Internet. Pe filmare se aude clar cum copilul țipă, în timp ce bărbatul îl lovește cu pumnul și îi impune să nu mai facă așa.

Un tată își bate copilul bolnav, în timp ce este filmat

Un tată își bate copilul bolnav, în timp ce este filmat

[Sursa foto: Captura Youtube]

Tatăl: Andrei, nu mai face așa! Tată, nu mai face așa! 

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Imediat după asta, tatăl îi dă cu pumnul în față, iar băiatul începe să plângă. Bărbatul susține pe filmare că fiul său îl mușcă, justificându-și astfel gestul de neiertat.

În tot acest timp, femeia care ar fi trebuit să oprească pornirile bărbatului ei, se amuză copios și continuă să înregistreze momentul, fără să realizeze ce se întâmplă, de fapt. 

Citeste si: O mamă din Constanța, filmată în timp ce își bate copilul de doi ani cu bestialitate: ”Eu te omor”

Tatăl, în timp ce copilul urlă și plânge: Mă mușcă, de ce?

A fost demarată o anchetă a poliţiei pentru a se afla cu exacitate ce s-a întâmpla, de fapt. Totodată, a fost anunţată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC Iaşi).

Citeste si: Un bărbat din Rădăuți, aflat în carantină, a amenințat doi copii cu un cuțit. Individul a devenit agresiv și cu oamenii legii

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies