Scena politică este mai săracă! Politician PNL, decedat vineri, la vârsta de 79 de ani

Doliu în PNL! Politicianul Alexandru Brezniceanu s-a dus la cele sfinte, vineri, 3 iulie.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Politician PNL, decedat vineri, la vârsta de 79 de ani


In articol:

Politicianul Alexandru Brezniceanu a încetat din viață, vineri, 3 iulie, la 79 de ani. Decesul consilierului PNL a fost confirmat de apropiați și a survenit din motive medicale, potrvit Gazeta de Sud.

Citeste si: Fost director operaţional din Aeroportul Băneasa, trimis în judecată pentru complicitate la trafic de influenţă

Alexandru Brezniceanu a fost profesor de matematică, director de școală, iar din 1990 până în anul 2000 a fost deputat în Parlamentul României. Din anul 2000 până în prezent a ocupat funcția de consilier județean în cadrul Consiliului Județean Dolj.

Cine a fost politicianul PNL Alexandru Brezniceanu

Alexandru Brezniceanu a fost deputat membru al Comisiei de politică externă şi al Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport (1990-1992).

Citeste si: Mărturia lui Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceaușescu: ”Socrul meu recita nopți întregi poezii de Coșbuc și Eminescu!”

Citeste si: Ea e femeia care a înlocuit-o pe Anamaria Prodan în inima primului ei soț! Anamaria o admiră pe Irina, actuala nevastă a lui Tibi Dumitrescu FOTO

A fost președintele Grupului parlamentar de prietenie cu Adunarea Naţională a Republicii Franceze (1990-1992). De asemenea, a fost membru al Comisiei pentru invăţământ, ştiinţă, tineret şi sport și membru al Grupurilor parlamentare de prietenie cu Regatul Maroc şi cu Republica Albania.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate