Scenă șocantă la un centru de carantină din Sibiu! Un bărbat a amenințat că se aruncă de la etaj

Un bărbat dintr-un centru de carantină din Sibiu a ameninţat că se aruncă de la etajul al doilea. El a fost convins de poliţişti să renunţe la acest gest.

Distribuie pe:

Autor: C.G.


In articol:

Scenă șocantă la un centru de carantină din Sibiu

Un bărbat de 46 de ani din Sibiu, aflat într-un centru de carantină împreună cu soţia sa, a ameninţat că se aruncă de la etajul al doilea dacă nu este lăsat să plece acasă. Poliţiştii negociatori din cadrul Poliţiei Judeţene Sibiu au reuşit să îl convingă să renunţe la acest gest.

Poliţiştii au fost chemaţi să intervină, duminică, într-un centru de carantină din judeţul Sibiu, unde un bărbat ameninţa că, dacă nu i se permite să plece acasă, se aruncă de pe balconul camerei amplasate la etajul al doilea.

Citeste si: Elena Gheorghe a făcut marele anunț: ”În familia noastră a sosit un nou membru”

Citeste si: Bilanț coronavirus: 167 de noi cazuri în ultimele 24 de ore. 16.871 cazuri totale, 9.890 persoane s-au vindecat, iar 1.104 au decedat

Citeste si: Dinu Maxer și fiul lui, internați la spital! „Când ești suspect de COVID-19...”

Acolo au ajuns şi un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD, din cadrul ISU Sibiu, şi autospeciala de salvare de la înălţime.

"La faţa locului au intervenit cei doi poliţişti negociatori din cadrul I.P.J. Sibiu, care au reuşit să-l convingă pe bărbat să se întoarcă în camera unităţii fără a recurge la gesturi extreme care i-ar pune viaţa în pericol", a transmis Poliţia Judeţeană Sibiu.

Conform sursei citate, este vorba despre un sibian în vârstă de 46 de ani, carantinat în 9 mai, împreună cu soţia, după ce s-au întors din Germania.

Bilanț coronavirus: 167 de noi cazuri în ultimele 24 de ore. 16.871 cazuri totale, 9.890 persoane s-au vindecat, iar 1.104 au decedat

A fost publicat un nou raport al numărului de infectări noi și decese cauzate de COVID-19, pe teritoriul României.

Autorităţile au anunţat, duminică, decesele a încă zece persoane infectate cu coronavirus, cinci dintre pacienţi fiind Suceava, iar restul din Botoşani, Iaşi şi Bacău, Braşov şi Sibiu. În ultimele 24 de ore, s-au confirmat 167 de noi cazuri de îmbolnăvire, bilanţul ajungând la 16.871. 9.890 persoane s-au vindecat, iar 205 pacienţi sunt internaţi la ATI. De asemenea, 2.918 cetăţeni români s-au îmbolnăvit în străinătate. (Citeste si: Qatar: Pedeapsă de până la trei ani de închisoare pentru nepurtarea măştii)

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate