Scene ca-n Vestul sălbatic într-un oraş din România! Un tânăr a tras cu arma de vânătoare în mai multe cluburi

TERIBILISM… La douã zile de la producerea incidentului de la Todiresti, în care mai multi tineri au încercat sã-si facã dreptate cu arma de vânãtoare în mânã, ies la ivealã detalii incredibile. Potrivit oamenilor legii, imediat dupã producerea scandalului, Alin Costel, cel care fãcut uz de armã, a fugit de la locul faptei, cu o masinã, desi nu avea permis de conducere.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

În satul Glodeni a fost întâmpinat de un baraj al Politiei, format din douã autospeciale. Agresorul nu s-a intimidat si în loc sã frâneze, a apãsat si mai tare pedala de acceleratie, fãcându-se nevãzut în întunericul noptii. Acesta a reusit sã se sustragã pânã duminicã dimineata, în jurul orei 9:00, când a fost depistat pe raza municipiului Vaslui. Prins de politisti, Alin “Pistolarul” a fost retinut pentru 24 de ore, iar asearã, magistratii Judecãtoriei Vaslui i-au mai adãugat 30 de zile de “rãcoare”.

Vasluieni, mare atentie dacã ati consumat alcool si sunteti în cãutare de adrenalinã, în niciun caz sã nu cãlcati prin cluburi, scrie vremeanoua.ro . Seara s-ar putea termina foarte rãu, asa cum s-a întâmplat si în cazul lui Daniel Bojoagã din Delesti si Alin Costel Nantu din Ratesu Cuzei. În noaptea de sâmbãtã spre duminicã, dupã ce au consumat mai multe pahare de vin, cei doi s-au înarmat cu o puscã de vânãtoare, s-au urcat în masinã si au luat la rând mai multe discoteci din judet. Prima oprire, Club Bliss, unde Daniel Bojoagã a avut ceva de împãrtit cu bodyguarzii, dupã ce, cu o searã înainte, fratele sãu primise o corectie fizicã din partea lor. În timp ce Bojoagã se certa cu paznicii de la Bliss, prietenul acestuia, Alin Costel, a luat masina si s-a dus la Club Vogue, pentru a regla niste conturi mai vechi cu patronul localului. Smecher, individul folosea pe Facebook o identitate falsã, utilizând pe reteaua de socializare numele de Alin Manolache.

Focuri de armã la Todiresti si baraj al Politiei la Glodeni

La miezul noptii, Daniel Bojoagã si Alin Costel Nantu au pornit spre Todiresti, pentru a continua distractia în discoteca din sat. Cei doi au avut ceva de împãrtit si cu bodyguarzii de aici. Pentru a-i intimida pe paznici, Alin Costel a luat arma de vânãtoare, a tras un foc în aer, apoi a urcat în masinã si demarat spre Negresti.

În dreptul localitãtii Glodeni a fost întâmpinat de douã echipaje ale Politiei, care au încercat sã-l blocheze cu douã autospeciale. Iatã ce spun reprezentantii IPJ Vaslui: "Politistii din cadrul Sectiei 6 Politie Ruralã Negresti, Serviciului de Arme, Explozivi si Substante Periculoase si Biroului de Investigatii Criminale Vaslui, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, au probat activitatea infractionalã a unui bãrbat de 22 de ani, localitatea Ratesu Cuzei, comuna Rebricea, judetul Vaslui, bãnuit de comiterea infractiunilor de amenintare, conducerea unui vehicul fãrã permis de conducere, tulburarea ordinii si linistii publice, nerespectarea regimului armelor si munitiilor precum si uz de
armã fãrã drept. Din cercetãrile efectuate, s-a constatat faptul cã, în noaptea de 01/02 decembrie a.c., bãrbatul s-a deplasat pe raza localitãtii Todiresti, judetul Vaslui, la o discotecã, fiind însotit de alte 3 persoane. În urma unui conflict pe care unul dintre însotitori (un bãrbat de 45 de ani din localitatea Delesti) îl avea cu agentii de pazã ai discotecii, bãrbatul cercetat a folosit o armã de vânãtoare pe care a manevrat-o pentru a ameninta unul dintre agentii de pazã. Ulterior, acesta a si executat cu arma un foc în plan vertical, dupã ce s-a îndepãrtat la aproximativ 150 de metri de local si a plecat spre Negresti, la volanul unei autoutilitare, fãrã a detine permis de conducere. Pe raza localitãtii Glodeni, orasul Negresti, acesta a fost blocat cu ajutorul a douã autospeciale de politisti, însã a reusit sã se sustragã pânã în jurul 09.00, când în urma activitãtilor specifice desfãsurate de politisti, a fost depistat pe raza municipiului Vaslui."

Daniel Bojoagã, amendat si lãsat fãrã permis de port armã, Alin Costel, arestat pentru 30 de zile

Odatã prins, Pistolarul de la Todiresti a fost retinut pentru 24 de ore, iar prietenul sãu, Daniel Bogoajã s-a ales cu o amendã ustorãtoare dar si cu anularea dreptului de port si folosire a armelor. "În cauzã, fatã de bãrbatul de 45 de ani din localitatea Delesti a fost luatã mãsura sanctionãrii contraventionale cu amendã în cuantum de 2000 lei pentru neasigurarea securitãtii armelor si munitiilor si încãlcarea normelor legale privind transportul armelor de vânãtoare. De asemenea, au fost luate mãsurile complementare de anulare a dreptului de port si folosire a armelor si retragerea permisului de armã. Bãrbatul de 22 de ani a fost retinut pentru 24 de ore în cursul zilei de ieri, iar astãzi (n.r. luni) a fost prezentat Judecãtoriei Vaslui, cu propunerea de a încuviinta arestarea preventivã pentru 30 de zile", a mai comunicat purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Luni seara, magistratii Judecãtoriei Vaslui au încuviintat arestarea preventivã a pistolarului de la Todiresti pentru o perioadã de 30 de zile.

Sursa foto: vremeanoua.ro

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Alertă meteo! Cod galben! Care sunt zonele vizate

Horoscop zilnic MARTI 4 DECEMBRIE 2018. Ce ne rezerva astrele astazi

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Lidia Buble are un nou iubit? Răzvan e istorie: Îți mulțumesc că mă iubești

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Istoria secretă. Cum i-au dus comuniștii de nas pe legionari

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies